Logo
Τρίτη 18 Μαρτίου 2025 στις 20:11

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης



 
 

Σε ηλικία 84 ετών πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός, Ηλίας Λογοθέτης, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο γιος του, Αλέξανδρος.

Γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1939. Δεν σκεφτόταν να ακολουθήσει την υποκριτική, καθώς ελκυόταν περισσότερο από την όπερα. Ήταν απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Παντείου.

Με το θέατρο ήρθε σε επαφή μέσω του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, απ’ όπου αποφοίτησε το 1967, και πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1970, στο έργο “Βαβυλωνία”.

Έγινε γνωστός κυρίως σε κωμικούς ρόλους από συμμετοχές στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Το 2000 δέχτηκε τα θετικά σχόλια του Χάρολντ Πίντερ για την ερμηνεία του στο θεατρικό έργο «Νεκρή Ζώνη».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-2-2024 από directNEWS.gr


Σχόλια (0)


Παρακαλούμε συμπληρώστε ένα όνομα για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας
Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας


Τελευταίες Ειδήσεις


Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης. Με την χρήση της σελίδας συναινείτε στην πολιτική cookies του directnews   Περισσότερα
OK
Διαφωνώ