Logo

Επίθεση στην Ερμού: Εκτός κινδύνου η 22χρονη που μαχαιρώθηκε από 32χρονο Ιρακινό



 
 

Η 22χρονη  αυτή την στιγμή νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», σε καλή κατάσταση και έχοντας επαφή με το περιβάλλον. Νωρίτερα, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον θώρακα. Έφερε δύο βαθιά τραύματα με το ένα μάλιστα κοντά στην καρδιά με αποτέλεσμα να έχει υποστεί πνευμοθώρακα, ενώ είχε και ένα σπασμένο πλευρό.

Όλα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι στην συμβολή των οδών Φωκίωνος και Ερμού, όταν ένας 32χρονος Ιρακινός επιτέθηκε με μαχαίρι σε μία 22χρονη, η οποία κατευθυνόταν στον χώρο εργασίας της. Η κοπέλα μόλις δέχτηκε τα δύο χτυπήματα άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Υπάλληλοι από κοντινό κατάστημα την απομάκρυναν από το σημείο και της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Ο άνδρας παρέμεινε στο σημείο κρατώντας το μαχαίρι. Μετά από λίγη ώρα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, τον ακινητοποίησαν, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Αθηνών. Διαπιστώθηκε ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, ενώ παραδέχτηκε πως δεν γνώριζε το θύμα και ότι επιτέθηκε στην 22χρονη, καθώς νόμιζε πως είναι πράκτορας και τον παρακολουθούσε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-3-2024 από directNEWS.gr πηγή: ertnews.gr


Τελευταίες Ειδήσεις