Logo

Θεσσαλονίκη: Μαφιόζικη εκτέλεση 41χρονου στη Σταυρούπολη [βίντεο]



 
 

Εν ψυχρώ δολοφονήθηκε 41χρονος άνδρας στην οδό Τσιτσάνη στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου. Οι τρεις δράστες της δολοφονίας που φαίνεται να έχει μαφιόζικο άρωμα, αναζητούνται με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους.

Πώς έγινε η δολοφονία

Σύμφωνα με το thestival όλα έγιναν το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου. Το θύμα της επίθεσης μόλις κατέβηκε από το μηχανάκι, έβγαλε το κράνος και δέχτηκε μια σφαίρα στην πλάτη.

Οι δράστες της επίθεσης επέβαιναν σε ένα κόκκινο όχημα. Πρόκειται για δυο άνδρες μια μια γυναίκα. Τον 41χρονο πυροβόλησε ένας άνδρας. Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές. Η μία σφαίρα βρήκε το θύμα στην πλάτη και η άλλη στον ώμο. Ο άνδρας έπεσε νεκρός ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δέχτηκε πισώπλατα δύο σφαίρες. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο ένας δράστης βγήκε από το αυτοκίνητο και πήρε κάτι από το έδαφος. Το μηχανάκι του παραμένει στο σημείο.

Οι Αρχές εντόπισαν τον έναν κάλυκα, ενώ τον δεύτερο φέρεται να τον πήρε ο δράστης μετά τη δολοφονία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης είναι γεωργιανής καταγωγής και στο παρελθόν είχε συλληφθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Η δολοφονία του άνδρα έγινε δίπλα σε παιδική χαρά, μπροστά στα έντρομα μάτια πελατών παρακείμενου καταστήματος.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-5-2024 από directNEWS.gr πηγή: ethnos.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις