Logo

Από γυναίκες θα τη "βρει"... ο Καβαλιέρε



 
 

Mperlouskoni_15-02-2011Γυναίκες κρατούν στα χέρια τους την πολιτική τύχη του… λάτρη του ποδόγυρου ιταλού πρωθυπουργού  Σίλβιο  Μπερλουσκόνι.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η σύνθεση του δικαστηρίου που θα δικάσει στις 6 Απριλίου τον “Καβαλιέρε”, αποτελείται από τρείς  γυναίκες.

Μία από αυτές, η αρμόδια για τις προκαταρκτικές έρευνες Κριστίνα Ντι Τσένσο, έκρινε ήδη με απόφασή της έγκυρα και πειστικά τα στοιχεία που κατέθεσε η εισαγγελία του Μιλάνου, σχετικά με τις κατηγορίες της κατάχρησης της εξουσίας και της συνέργειας σε εκπόρνευσης ανηλίκων.

Η υπόθεση που είναι γνωστή ως "Ρούμπι - γκαίητ" αφορά τις κρυφές ερωτικές συναντήσεις του Πρωθυπουργού της Ιταλίας με νεαρές κοπέλες κατά τη διάρκεια “εκδηλώσεων”, που οργάνωνε σε πολυτελείς εξοχικές κατοικίες του.

Πολιτικοί παρατηρητές ανέφεραν ότι αν τελικά ο Μπερλουσκόνι καταδικαστεί για τα συγκεκριμένα αδικήματα, πρόκειται να χάσει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.

Παράλληλα, έθεταν το ερώτημα αν ένας πρωθυπουργός μπορεί να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του την ίδια ώρα που απολογείται στις δικαστικές αίθουσες.

Ο  “Καβαλιέρε” μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση για παραπομπή σε δίκη επέστρεψε εσπευσμένα στη Ρώμη από την Σικελία, όπου βρισκόταν για την αντιμετώπιση του έκτακτου κύματος Τυνήσιων μεταναστών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις