Logo

Σύμη: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του Βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ [βίντεο]



 
 

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από τον ιατροδικαστή η νεκροψία – νεκροτομή στο πτώμα του Μάικλ Μόσλεϊ . Από τη νεκροτομή προκύπτει ότι ο θάνατος του 68χρονου Βρετανού παρουσιαστή του BBC δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν εντοπίστηκαν κακώσεις.

Παράλληλα, η αιτία θανάτου κρίνεται απροσδιόριστη, καθώς η σορός εντοπίστηκε την Κυριακή σε προχωρημένη σήψη. Θα ακολουθήσουν ειδικές εξετάσεις ώστε να εκδοθεί το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή.

Ο 68χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή και σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τη θάλασσα, στην παραλία Αγίας Μαρίνας. Δίπλα του βρέθηκε η ομπρέλα που κρατούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ στο χέρι του φορούσε ένα ψηφιακό ρολόι. Επιπλέον, ο Μόσλεϊ ήταν σε ύπτια στάση, με το αριστερό χέρι στο στήθος.

Ο Μάικλ Μοσλεϊ ήταν διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ ήταν αυτός που εφηύρε τη διαλειμματική νηστεία 5:2 αρκετά διαδεδομένη στη Βρετανία. Ήταν τακτικός συνεργάτης στην «ναυαρχίδα» της πρωινής ζώνης του ITV “This Morning” αλλά και σε άλλες εκπομπές του BBC.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-6-2024 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις