Logo

Αντώνης Ρέμος: Δεσμεύτηκε για φοροδιαφυγή η κινητή και ακίνητη περιουσία του μέχρι το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ



 
 

Η Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα έδωσε εντολή να ελεγχθεί για το αδίκημα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος ο γνωστός τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος έως του ποσού του 1,5, εκατ ευρώ.

Ο  Πρόεδρος της Αρχής, Χαράλαμπος  Βουρλιώτης, ζήτησε από την Οικονομική Αστυνομία να διεξάγει έρευνα ενώ η δέσμευση της περιουσίας του αφορά προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, λογαριασμούς εταιρίας σκαφών, αλλά και θυρίδων στην περίπτωση που υπάρχουν.

Aνακοίνωση του Αντώνη Ρέμου δια των πληρεξουσίων δικηγόρων του

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, 4 Ιουνίου, ο Αντώνης Ρέμος προσχώρησε σε μια ανακοίνωση την οποία εξέδωσαν οι δικηγόροι του Στάθης Μπακάλης και Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ο καλλιτέχνης εκφράζει τη λύπη του και την εύλογη απορία του για την δέσμευση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας του από την αρμόδια Αρχή.

«Η  λύπη μου είναι απόρροια ότι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία ,και έτσι με εκθέτουν», σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση ο Αντώνης Ρέμος.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:

«Δελτίο Τύπου του τραγουδιστή, δια των πληρεξουσίων δικηγόρων του Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Με  λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα ότι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής. Η λύπη μου είναι απόρροια ότι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται  στο ότι  ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν ότι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή. Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου.»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-7-2024 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις