Logo

Η Μαντόνα στηρίζει τη Lady Gaga



 
 

ldggmdnn_16-2-2011Η Lady Gaga πήρε επιτέλους θέση σχετικά με την διαμάχη ότι το νέο της σινγκλ, "Born This Way", ακούγεται σαν τον ύμνο της Μαντόνα του 1989, "Express Yourself".

Μετά από την εμφάνισή της στα βραβεία Grammy το βράδυ της περασμένης Κυριακής, η Lady Gaga εμφανίστηκε στην εκπομπή "The Tonight Show " του Τζέι Λένο, όπου ο παρουσιαστής τη ρώτησε ποιες ήταν οι σκέψεις της σχετικά με τις συγκρίσεις που γίνονται μεταξύ των δύο τραγουδιών.

 

«Πραγματικά, δεν υπάρχει θαυμαστής της Μαντόνα που να την λατρεύει πιο πολύ από εμένα», απάντησε η Gaga. «Εγώ είμαι η πιο μεγάλη θαυμάστριά της τόσο σε προσωπικό όσο και σ’ επαγγελματικό επίπεδο».

Η σούπερ σταρ της ποπ, αποκάλυψε στη συνέχεια ότι επικοινώνησε με τη Μαντόνα και ότι εκείνη δεν έχει κανένα πρόβλημα με το τραγούδι.

«Βασικά, τα καλά νέα είναι ότι έλαβα ένα e-mail από τους ανθρώπους της Μαντόνα και την ίδια, όπου μου στέλνουν την αγάπη τους και την πλήρη υποστήριξή τους για το νέο μου σινγκλ και αν η βασίλισσα της ποπ λέει ότι είναι έτσι, τότε έτσι θα πρέπει να είναι», είπε η Gaga στον παρουσιαστή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-2-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Ακούστε το νέο τραγούδι της Lady Gaga



Τελευταίες Ειδήσεις