Logo

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του πρώην προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ και της προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού [φωτο]



 
 

Εμπρηστικούς μηχανισμούς στις εισόδους των πολυκατοικιών όπου διαμένουν ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ και η πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα.

Η εμπρηστική επίθεση στην είσοδο πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Χρήστος Παπαδημητρίου στην περιοχή του Λυκαβηττού σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στις 02:50.

Οι δράστες τοποθέτησαν τον αυτοσχέδιο μηχανισμό στην πολυκατοικία στην οδό Τσιμισκή και με προσάναμμα έβαλαν φωτιά.

Ακολούθησε η έκρηξη και η ανάφλεξη.

Προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο, ενώ κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια περισυνέλεξε υπολείμματα από γκαζάκια, κροτίδες και μονοτική ταινία τα οποία μεταφέρθηκαν για ανάλυση.

Σαράντα λεπτά αργότερα, έλαβε χώρα νέα εμπρηστική επίθεση στην Ηλιούπολη.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι τοποθέτησαν τον αυτοσχέδιο μηχανισμό στην είσοδο πολυκατοικίας που διαμένει σύμφωνα με την αστυνομία η πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνιμού.

Από την έκρηξη που ακολούθησε, προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο.

Την έρευνα για τις δύο εμπρηστικές επιθέσεις έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-5-2025 από directNEWS.gr πηγή: ertnews.gr


Τελευταίες Ειδήσεις