Logo

Άραξος: Έρευνα για τα αίτια υποχώρησης της σκάλας – Νοσηλεύονται οι τραυματίες [βίντεο]



 
 

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας έχουν διακομιστεί από εχθές το απόγευμα και νοσηλεύονται οι τρεις τραυματίες μετά την υποχώρηση σκάλας επιβίβασης στο πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου, κατά την διάρκεια τελετής για την ονοματοδοσία αεροπλάνου ξένης εταιρείας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πιο σοβαρά τραύματα φέρει μία δημοσιογράφος, η οποία ενδέχεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ οι δύο άλλοι τραυματίες, ένας φωτορεπόρτερ και ένας εικονολήπτης, φέρουν ελαφρύτερα τραύματα.

Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος

Απορία έχουν προκαλέσει οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, καθώς, την ώρα που δημοσιογράφοι, εικονολήπτες και φωτορεπόρτερ είχαν ανέβει στην σκάλα επιβίβασης, προκειμένου να καλύψουν δημοσιογραφικά την άφιξη αεροπλάνου ξένης εταιρείας, η σκάλα υποχώρησε, για άγνωστος ακόμη λόγους.

Περίπου δέκα άτομα να βρέθηκαν στο έδαφος, ενώ αμέσως κλήθηκαν ασθενοφόρα και ο γιατρός του νοσοκομείου της Αμαλιάδας που βρισκόταν στην τελετή πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Για τα αίτια της πτώσης έχει ήδη ξεκινήσει σχετική έρευνα.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-5-2026 από directNEWS.gr πηγή: documentonews.gr


Τελευταίες Ειδήσεις