Logo

Πώς να βάλετε ψεύτικες βλεφαρίδες



 
 

flslshs_19-2-2011Κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει όμορφα μάτια με υπέροχες βλεφαρίδες. Δυστυχώς όμως, η φύση δεν μας έχει προικίσει όλες με μακριές, πυκνές βλεφαρίδες, γι’ αυτό και κυκλοφορούν στο εμπόριο ψεύτικες ή προσθετικές βλεφαρίδες που μπορούν να μας δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμούμε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Επιπλέον, πρόκειται για ένα προϊόν που η τιμή του είναι προσιτή, ενώ είναι και αρκετά εύκολο να τις τοποθετήσετε μόνες σας.

Ωστόσο, το βασικότερο πράγμα για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι η σωστή επιλογή ψεύτικων βλεφαρίδων και η σωστή τοποθέτησή τους.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να αποκτήσετε υπέροχες, μακριές βλεφαρίδες στο λεπτό, είναι τα εξής:

  • Αρχικά, πρέπει να επιλέξετε το είδος, το χρώμα και το μήκος των ψεύτικων βλεφαρίδων, καθώς στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη. Οι βλεφαρίδες που είναι μονοκόμματες κι εφαρμόζονται πάνω από τις φυσικές μας, είναι οι πιο κοινές και οι πιο εύκολες στην εφαρμογή τους. Αν επιθυμείτε, όμως, να έχετε ένα φυσικά όμορφο αποτέλεσμα, σας συνιστούμε να επιλέξετε βλεφαρίδες που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό σας χρώμα.
  • lshs_19-2-2011Όταν πια έχετε επιλέξει τις βλεφαρίδες που επιθυμείτε, μπορείτε να τις ψαλιδίσετε ελαφρώς, προκειμένου να τους δώσετε ένα πιο φυσικό μήκος.
  • Στην συνέχεια, ξεβάψτε τα μάτια σας από τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ, με ένα κατάλληλο γαλάκτωμα καθαρισμού που δεν περιέχει λάδι.
  • Πάρτε την ειδική κόλλα και εφαρμόστε την προσεκτικά στη βάση των ψεύτικων βλεφαρίδων. Αν αυτός ο τρόπος σας δυσκολεύει, μπορείτε να τυλίξετε ένα κομματάκι χαρτί γύρω από μία οδοντογλυφίδα και στην συνέχεια, να βάλετε την κόλλα. Προσοχή, μην χρησιμοποιήσετε την κόλλα στις φυσικές σας βλεφαρίδες!
  • Με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών, κρατήστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες από το ένα άκρο τους και αρχίστε να τις εφαρμόζετε με αργές κινήσεις στα μάτια σας, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία των ματιών και συνεχίζοντας προς την εξωτερική. Ταυτόχρονα, πρέπει να τις πιέζετε ελαφρώς για να κολλήσουν καλύτερα. Βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες όσο πιο κοντά γίνεται στη γραμμή των φυσικών βλεφαρίδων σας.
  • Μόλις τελειώσετε, αφήστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες για λίγη ώρα - έτσι ώστε να στεγνώσει η κόλλα - και χρησιμοποιήστε το ειδικό ψαλίδι για βλεφαρίδες για να τις καμπυλώσετε.
  • Στο τέλος, κάντε μία λεπτή γραμμή eyeliner, βάλτε λίγο μάσκαρα και οι υπέροχες, πλούσιες βλεφαρίδες σας είναι έτοιμες!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις