Logo

Κώδικας Ντα Βίντσι: Το 4006 είναι το τέλος του κόσμου !



 
 

davintsi_20-2-2011“Ξεκλείδωσαν” τον κώδικα Ντα Βίντσι και βρήκαν πότε θα έρθει  το τέλος του κόσμου!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει  η Σαμπρίνα Σφόρτσα Γκαλίτζα που εργάζεται σαν ερευνήτρια στο Βατικανό.

Σύμφωνα με την ερευνήτρια ο “κώδικας” του μεγάλου αναγεννησιακού καλλιτέχνη βρίσκεται στην τοιχογραφία του “Μυστικού Δείπνου” στη μονή Santa Maria delle Grazie στο Μιλάνο και δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτό που περιγράφει  στο περίφημο βιβλίο του  ο Νταν Μπράουν.

Συγκεκριμένα, το μεγάλο μυστικό κρύβεται στο μισοφέγγαρο που απεικονίζεται στο παράθυρο, πάνω από τη μορφή του Χριστού, αφού εκεί βρίσκεται ένας γρίφος με μαθηματικά και αστρολογικά στοιχεία τα οποία η ερευνήτρια κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει.

Από την αποκρυπτογράφηση λοιπόν προκύπτει, όπως ισχυρίζεται η Γκαλίτζα, ότι η Δευτέρα Παρουσία…  θα έρθει την 1η Νοεμβρίου του 4006!

Θα είναι το αποτέλεσμα μιας “παγκόσμιας  πλημμύρας” που θα έχει ξεκινήσει 8 μήνες πριν, δηλαδή στις 21 Μαρτίου του ίδιου έτους και στο πέρασμά της θα καταστρέψει τα πάντα.

Όπως πάντως δήλωσε  στην εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα» η ιταλίδα ερευνήτρια, υπάρχουν ντοκουμέντα τα οποία αποδεικνύουν, ότι ο Ντα Βίντσι πίστευε πως στις 21 Μαρτίου 4006 θα σηματοδοτηθεί «μία νέα αρχή για την ανθρωπότητα».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι επεξεργάζεται ένα βιβλίο, για να επεξηγήσει με λεπτομέρειες τον “Κώδικα Ντα Βίντσι”, που βασίζεται σε σύμβολά του ζωδιακού κύκλου αλλά και στη χρήση των 24 γραμμάτων του λατινικού αλφαβήτου, τα οποία αναπαριστούν τις 24 ώρες της ημέρας .

Σημειώνεται ότι η τοιχογραφία “Μυστικός Δείπνος” έχει διαστάσεις 4.6μ.Χ 8,8μ. και φιλοτεχνήθηκε από το 1495 έως το 1498.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις