Logo

Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής 1-1



 
 

olymp_volou_20-2-2011Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξεπεράσει την Καβάλα και να μπει σε μία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, αφού ήρθε 1-1 με τον Ηρακλή στον Πανθεσσαλικό. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Βόλος έπαιξε φοβερή μπάλα σε ορισμένα σημεία. Θα συζητηθεί το πέναλτι που κέρδισε ο Γηραιός.

Σε ένα παιχνίδι με ωραίο θέαμα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, Βόλος και Ηρακλής έμειναν στην ισοπαλία με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να μπουν στα πλέι οφ.

Το γκολ του Ηρακλή πέτυχε ο Μάρα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σε μία φάση που θα συζητηθεί. Εσείς πάντως μπορείτε να δείτε το βίντεο και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Βόλου, που άνοιξε το σκορ νωρίς νωρίς με τον Καπετάνο στο 13ο λεπτό και μέχρι το 30' πίεσε για ένα δεύτερο τέρμα.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά και είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή. Μετά το 65ο λεπτό ο Βόλος πήρε τα ηνία του αγώνα και θα μπορούσε να κάνει δυο τα τέρματα του, όμως οι τελικές προσπάθειες ήταν ημιτελείς.

Ο Ηρακλής έφερε το ματς στα ίσα στο 80ο λεπτό, όταν ο Αραμπατζής ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Μόνχε σε μία φάση που θα συζητηθεί.

Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Μπιτσίδης (Θράκης)

4ος: Παππάς (Αθηνών)

Παρατηρητής: Αμυγδάλης (Σερρών)

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Καπετάνος (Ακόστα 74), Ουμπίδες, Μπρέσκα, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Μαρτίν (Σολάκης 77), Σελέζι (Νέμεθ 83), Μόνχε, Άλβαρες.

Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Κυριαζής, Πάμπλο Λίμα, Κατσαμπής, Παπαστεριανός, Ντάνι, Αραμπατζής, Πίτου (Μάρα 69), Γιάκομπ (Ζερκά 79), Σολτάνι, Μαχόπ (Επαλέ 45).

Σκόρερ: Καπετάνος (σουτ 13) - Μάρα (πέναλτι 80)

Κάρτες: Μαχόπ (κίτρινη 36), Ντάνι (κίτρινη 44), Επαλέ (κίτρινη 68),

Το πρώτο ημίχρονο...

Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως το περιμέναμε με τις δυο ομάδες να έχουμε εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, τον Βόλο να έχει την κατοχή και τον Ηρακλή να βγαίνει έξυπνα στις αντεπιθέσεις.

Ο Βόλος είχε κάποιες καλές φάσεις στα δέκα πρώτα λεπτά με τους Άλβαρες, Σανκαρέ και Μάρτιν, με τον τελευταίο να κάνει ωραίο σουτ και τον Ελευθερόπουλο να πέφτει στην δεξιά του γωνία για να διώξει σε κόρνερ.

1-0: Το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό ο Βόλος με τον Παντελή Καπετάνο, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Μπρέσκα και έκανε δυνατό σουτ, με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να περνάει οριακά τη γραμμή του τέρματος.

   

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Βόλο να βρίσκεται συνεχώς στην επίθεση και να βγαίνει επικίνδυνα με τους Μόνχε και Ουμπίδες από τα άκρα, όμως ο Ελευθερόπουλος καθάριζε στον αέρα.

Πάντως η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα μπορούσε να κάνει δυο τα τέρματα τα της με τον Ουμπίδες, όταν στο 43 έκανε δυνατό σουτ, όμως η μπάλα άγγιξε το δεξί δοκάρι του Ελευθερόπουλου.

Το δεύτερο ημίχρονο....

Ο Ηρακλής ξεκίνησε καλύτερα στην επανάληψη και κρατούσε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του, όμως δεν μπορούσε να πατήσει την περιοχή του Βόλου με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να γίνονται επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Total football

Το ότι ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα το ξέρουμε, υπήρχαν όμως σημεία στο παιχνίδι που πραγματικά είδαμε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου με γρήγορες εναλλαγές και αντεπιθέσεις για σεμινάριο.

Μάλιστα στο 67ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μόνχε, που μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε δυνατό σουτ, όμως ο Ελευθερόπουλος έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

Τιμωρία...

1-1: Στο 80ο λεπτό ο Βόλος τιμωρήθηκε για το γεγονός πως δεν τελείωνε τις φάσεις, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση. Ο Μόνχε ανέτρεψε τον Αραμπατζή μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Μάρα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα. Οι γηπεδούχοι πάντως διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή, καθώς ο άσος του Γηραιού έπεσε μάλλον υπερβολικά.

 

 

Το παιχνίδι τελείωσε με τον Βόλο να χάνει μία τεράστια ευκαιρία για να μπει στα πλέι οφ, όμως τιμωρήθηκε στο τέλος και δέχθηκε την ισοφάριση από τον Γηραιό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-2-2011 από directNEWS.gr πηγή: sprort24


Τελευταίες Ειδήσεις