Logo

Ο Τζάστιν Μπίμπερ πουλάει τα μαλλιά του !



 
 

jstnbbrhr_26-2-2011Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πετάξουν τα κομμένα τους μαλλιά μετά από ένα κούρεμα.

Τα μαλλιά του Τζάστιν Μπίμπερ ωστόσο, κατέληξαν να δημοπρατούνται στο eBay, φθάνοντας μέχρι στιγμής τα 7.000 δολάρια!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δεκαεξάχρονος σταρ έδωσε τούφες από τα κομμένα του μαλλιά στην Έλεν Ντε Τζένερες, όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

bbrshr_26-2-2011Ο Μπίμπερ της έδωσε τα μαλλιά του σε ένα υπογεγραμμένο κουτί, λέγοντας στην παρουσιάστρια: «Αυτά είναι τα μαλλιά μου. Δίνω κομμάτια τους σε διάφορους ανθρώπους, καθώς προσπαθώ να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Θέλω να το δωρίσεις σε όποιον φιλανθρωπικό σκοπό θέλεις εσύ».

Μπορεί ο Τζάστιν Μπίμπερ να προέβη σ’ ένα δραστικό νέο κούρεμα, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς από την πώληση των μαλλιών του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία του Twitter, δεν φαίνεται να συγκίνησε ιδιαίτερα τους οπαδούς του, καθώς αμέσως μόλις ο νεαρός σταρ αποκάλυψε το νέο του κούρεμα, έχασε 80.000 οπαδούς από το Twitter του.

Τα μαλλιά του Μπίμπερ έχουν μέχρι στιγμής προσελκύσει 61 προσφορές στο eBay, ενώ απομένουν πέντε ημέρες ακόμα πριν τελειώσει η δημοπρασία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις