Logo

Πανσερραϊκός - Ξάνθη 2-1



 
 

panseraikos_12-3-2011Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στη Superleague. Ωστόσο, ο Πανσεραϊκός έδειξε απέναντι στη Skoda Ξάνθη ότι δεν παρατάει τα "όπλα" με τους Παπάζογλου και Νταλέ να δίνουν τη νίκη στην ομάδα των Σερρών.

Μείωσε με πέναλτι ο Μαρσελίνιο στο 87'. Ο Φερνάντες κράτησε ζωντανή την ομάδα των Σερρών στο τέλος!

Το θέμα δεν συγκίνησε, καμία από τις δυο ομάδες εξάλλου δεν φημίζεται για το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο που παίζει. Οι ποδοσφαιριστές του Πανσεραϊκού όμως απέδειξαν ότι αγωνίζονται για την τιμή τους και την αξιοπρέπεια τους.

Παπάζογλου και Νταλέ πέτυχαν από ένα τέρμα και πήραν μία νίκη, η οποία κρατάει την Ξάνθη στους 32 βαθμούς.

Το ματς ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να βρουν τρόπο να συνδυαστούν και να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Αντιθέτως, τα φάουλ και ο αργός ρυθμός προμήνυε ότι τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ουδείς θα θυμάται για αρκετό καιρό.

Αν πρέπει να πούμε ότι μια ομάδα ήταν καλύτερη, θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν τον έλεγχο της μπάλας - χωρίς να δημιουργήσουν κάποια σημαντική φάση.

Μάλιστα, στο 39', στην πρώτη σημαντική στιγμή που σημειώθηκε στον αγώνα, ο Παπάζογλου άνοιξε το σκορ με το κεφάλι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πάρκερ. Έτσι ο αρχηγός των "λιονταριών" έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα.

Κάτι ...είχε το δεύτερο ημίχρονο

Όπως στο πρώτο μέρος έτσι και στο δεύτερο στην πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή που σημειώθηκε ο Πανσερραϊκός πέτυχε και δεύτερο γκολ και στην ουσία έβαλε τις βάσεις για μια σπουδαία νίκη.

Στο 54' από την μπαλιά του Γεωργιάδη το λάθος του Γκσπούρνινγκ ο Νταλέ έκανε το 2-0. Στη συνέχεια οι αλλαγές και οι αρκετές κάρτες οδήγησαν το ματς στο να μην έχει καθόλου ρυθμό.

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι στο 75' κατάφεραν να απειλήσουν με τον Βασιλακάκη. Μετά την εκτέλεση κόρνερ και τη σύγχυση στην άμυνα ων γηπεδούχων ο Βασιλακάκης δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Στο 87' ο Μαρσελίνιο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Καζάκης, μείωσε για την Skoda. Στις καθυστερήσεις του αγώνα μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να κάνουν το 2-2.

Όμως ο Φερνάντεζ είπε δύο φορές σε μια φάση "όχι" στους παίκτες της Ξάνθης και κράτησε το 2-1 για τα "λιοντάρια". Έτσι ο Πανσερραϊκός έφτασε στους 20 βαθμούς, ενώ η Ξάνθη διατηρείται στους 32.

Τα στοιχεία της αναμέτρησης:

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Φερνάντες, Τριανταφύλλου, Παπάζογλου, Βοσκόπουλος, Ντιόγκο, Κάστρο, Ανάκογλου, Μουσικάκης (59΄Σίντιτς), Γεωργιάδης, Πάρκερ, Νταλέ (87' Κόντος)

Στον πάγκο: Ράντμαν, Κέρλα, Παπαδόπουλος, Μάρκοβιτς, Λεοζίνιο

SKODA Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Κομμεσίδης (77΄Καριόκα), Βάλλας, Κωστούλας, Τζάγκι, Μπόατενγκ, Αντεφέμι (49΄Βασιλακάκης), Πόι (55΄Κατόνγκο), Μαρσελίνιο, Καζάκης, Σουάνης

Κίτρινες Κάρτες: 3' Μαρσελίνιο, 33' Μουσικάκης, 43' Ανάκογλου, 55' Πόι, 67' Κομεσίδης, 75' Καζάκης, 82' Τζάκι

Κόκκινες κάρτες: 77' Ανάκογλου

Γκολ: 39' Παπάζογλου, 54' Νταλέ / 87' Μαρσελίνιο

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-3-2011 από directNEWS.gr πηγή: sport24


Τελευταίες Ειδήσεις