Logo

Κοριτσάκι 2 ετών εμφάνισε καρκίνο του μαστού



 
 

cncchl_12-8-2012Μπορεί η μικρή Αλέισα Χάντερ να βρίσκεται στην τρυφερή ηλικία των 6 ετών, ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται, ο καρκίνος του μαστού δεν κάνει διακρίσεις...

Το 2008, μόλις διαγνώστηκε ότι η 2χρονη τότε Αλέισα από το Τορόντο του Καναδά, έπασχε από καρκίνο του μαστού, οι γιατροί την υπέβαλαν αμέσως σε μαστεκτομή, ενώ της αφαίρεσαν και 6 λεμφαδένες από τη μασχάλη, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί.

«Σοκαριστήκαμε τόσο πολύ από τη διάγνωση. Ασχολούμαι με τον καρκίνο εδώ και 25 χρόνια και ποτέ μου δεν έχω συναντήσει τόσο νέο ασθενή. Είναι η νεότερη γνωστή περίπτωση στον κόσμο», δήλωσε η Nancy Down, η γιατρός της μικρής.

Ευτυχώς για την μικρούλα Αλέισα, τα αποτελέσματα των εξετάσεών της ήταν αρνητικά. Ο καρκίνος δεν είχε εξαπλωθεί και, έτσι, δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες ή ακτινοθεραπείες.

Παρόλο που οι γιατροί της θεωρούν απίθανο το ενδεχόμενο να της ξαναεμφανιστεί καρκίνος, η Αλέισα θα συνεχίσει να υποβάλλεται σε τακτικούς ελέγχους για τα επόμενα χρόνια, ενώ στην εφηβεία της θα πρέπει να κάνει πλαστική ανάπλαση στήθους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-8-2012 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις