Logo

Παγιδευμένος διαρρήκτης έπαιζε... FIFA επί τέσσερις ώρες πριν το σκάσει [φωτο]



 
 

Ballgobin1_18-9-2012Ένας νεαρός διαρρήτκης που έπεσε από τη στέγη μέσα σε μια λέσχη νέων...

όχι μόνο δεν ανησύχησε καθόλου που παγιδεύτηκε μέσα στο κτήριο, αλλά αντί να ψάχνει τρόπο διαφυγής, το έριξε... στο παιχνίδι.

Μετά την πτώση του από ύψος τριών μέτρων, ο Paramkesh Ballgobin άνοιξε το PlayStation και άρχισε να παίζει ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου για τέσσερις ώρες, όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας των εγκαταστάσεων.

Μάλιστα, πήρε το χρόνο του για να εξερευνήσει την αίθουσα, ενώ έβγαλε και μερικά ρούχα πριν ξαπλώσει στο πάτωμα για να αισθιάνεται πιο άνετα.

Ο Ballgobin παγιδεύτηκε στο κτήριο, πέφτοντας μέσα από μια ψευδοροφή στο προπονητικό κέντρο Road 2 Success, στο Νότιο Λονδίνο.

Η 20χρονος σεσημασμένος κλέφτης καταστημάτων, έφτιαξε ένα φλιτζάνι τσάι και προσπάθησε να ανοίξει την τηλεόραση, αλλά θύμωσε όταν δεν θα μπόρεσε να κάνει το τηλεχειριστήριο να λειτουργήσει και έτσι άρχισε να παίζει το ποδοσφαιρικό παιχνίδι FIFA στο PlayStation.

Σε καποιο σημείο του βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, φαίνεται να σκίζει μια αφίσα λέγοντας: «Μερικοί άνθρωποι είναι γκέι, ξεπεράστε το».

Έφτασε 6:30 π.μ. - περίπου τέσσερις ώρες μετά την πτώση τους – μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι θα έπρεπε να επικεντρωθεί στη διαφυγή του πριν φτάσουν οι εργαζόμενοι.

Τελικά, βρήκε μια σκάλα και σκαρφάλωσε στην τρύπα από την οποία είχε πέσει μέσα.

Ο Ballgobin συνελήφθη έξι ημέρες αργότερα.


Τελευταίες Ειδήσεις