Logo

Στο... eBay καταλήγουν τα ανεπιθύμητα χριστουγεννιάτικα δώρα! [φωτο]



 
 

ebprs 3-1-2013Υπολογίζεται ότι ο μέσος ενήλικας λαμβάνει τουλάχιστον δύο ανεπιθύμητα δώρα... 

τα Χριστούγεννα. Δεν θα πρέπει, λοιπόν, να αποτελεί έκπληξη, το γεγονός ότι χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο κατέληξαν σε ιστοσελίδες δημοπρασιών κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών.

Αυτό που είναι παράξενο, ωστόσο, είναι ότι αρκετά από τα ανεπιθύμητα δώρα που δημοπρατούνται δεν έχουν καν ανοιχτεί – γεγονός, το οποίο σημαίνει ότι οι υποψήφιοι αγοραστές δεν έχουν ιδέα τι περιέχουν!

Από τα Χριστούγεννα έως και αυτή τη στιγμή έχουν πωληθεί στο eBay περισσότερα από 3.000 ανεπιθύμητα δώρα από πρώην συντρόφους, πεθερές και άλλους συγγενείς.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί μία γυναίκα, η οποία έχει βάλει σε δημοπρασία 7 τυλιγμένα δώρα, τα οποία της είχε δώσει ο πρώην φίλος της.

«Γύρισα σπίτι μου αφού πέρασα τα Χριστούγεννα με τους γονείς μου και βρήκα αυτά τα δώρα κάτω από το δέντρο μου, τα οποία είχε αφήσει εκεί ο πρώην πλέον φίλος μου», γράφει η ίδια ως περιγραφή των ανεπιθύμητων αντικειμένων που θέλει να δημοπρατήσει.

«Επτά ανεπιθύμητα χριστουγεννιάτικα δώρα που δεν έχουν ανοιχτεί. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του ή με ό, τι έχει να πει ή να μου δώσει. Πρόκειται μάλλον για τα συνήθη κοσμήματα, αρώματα και καλλυντικά. Χαρίστε στον εαυτό σας μια έκπληξη ή κάντε ένα δώρο σε έναν φίλο / μέλος της οικογένειάς σας. Η απώλεια μου είναι το κέρδος σας», προσθέτει.

Μια άλλη γυναίκα, με τη σειρά της, έχει βάλει σε δημοπρασία 3 τυλιγμένα, ανεπιθύμητα δώρα από τον πρώην φίλο της. «Η δημοπρασία θα διαρκέσει μία μόνο ημέρα γιατί θέλω να τα ξεφορτωθώ. Δεν έχω ιδέα τι περιέχουν, αλλά είναι από ένα καθίκι πρώην μου που νομίζει ότι θα με κερδίσει με δώρα!! Περιττό να πω ότι κάνει μεγάλο λάθος. Τα δώρα πρέπει να τα έχει τυλίξει κάποιος άλλος, καθώς αυτός δεν είναι αρκετά έξυπνος για να κάνει κάτι τέτοιο», γράφει χαρακτηριστικά.

ebprs 3-1-2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

prunw 3-1-2013

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-1-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις