Logo

Σκάνδαλο: Άφησαν ελεύθερο τον εφοριακό με την κόκα και τα όπλα !



 
 

agrinio_eforiakos_13-04-2011Σάλο έχει προκαλέσει στο νομικό κόσμο, η είδηση για την αποφυλάκιση του εφοριακού που είχε συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και όπλα.

Ο 52χρονος τα τελευταία δυο χρόνια υπηρετούσε ως υποδιευθυντής στη Δ.Ο.Υ.  Αμφιλοχίας.

Στις 11 Ιανουαρίου συνελήφθη στην εθνική οδό Αθηνών - Πατρών, στο ύψος του Αιγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του, ένα τζιπ BMW X5, βρέθηκε μια νάιλον σακούλα η οποία περιείχε ποσότητα 50,6 γραμμαρίων κοκαΐνης σε κύβους.

Agrinio-eforiakos2_13-04-2011Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, στο κατάστημα της συζύγου του και στην πατρική του οικία όπου βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ με γεμιστήρα, ένα οπλοπολυβόλο sten-smaizer με γεμιστήρα, ένα πιστόλι BERETTA, 378 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων κ.α.

Όπως ήταν φυσικό αμέσως μετά την απολογία του - κατά την οποία υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά τα είχε για δική του χρήση και τα όπλα επειδή είναι λάτρης της σκοποβολής – κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Τρείς μήνες όμως αργότερα ο εφοριακός “μάλαμα” αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ!!!

Η απόφαση αυτή προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα και δείχνει ότι κάτι σάπιο υπάρχει… στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Δικηγόρος του κατηγορούμενου ήταν ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί και στο παρελθόν σε περίεργες δικαστικές αποφάσεις…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις