Logo

Η ψηλότερη έφηβη στον κόσμο



 
 

atllstgrl_13-4-2011Η Malee Duangdee, είναι η ψηλότερη έφηβη στον κόσμο με ύψος 2,8 μέτρα και βάρος 130 κιλά.

Αυτό, όμως, που είναι ακόμα πιο συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι υπάρχει πιθανότητα η Malee να αναπτύσσεται ακόμα!

Η Malee, από την ανατολική Ταϊλάνδη, ήξερε ότι ήταν διαφορετική από μικρή ηλικία, καθώς μεγάλωνε πολύ ταχύτερα από τους φίλους της στο σχολείο.

Στην ηλικία των 9 ετών, η μητέρα της, Ji, την πήγε σ’ έναν γιατρό επειδή παρατήρησε τη διαφορά της κόρης της από τις φίλες της και ήθελε να βεβαιωθεί ότι δεν έπασχε από κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι η μικρή είχε έναν όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος πίεζε ένα νεύρο. Αυτό προκάλεσε μια ανισορροπία στις ορμόνες της – γεγονός  που σημαίνει ότι η Malee δεν σταμάτησε ποτέ να αναπτύσσεται.

«Στο σχολείο αισθανόμουν σαν τέρας, οι συμμαθητές μου με φοβέριζαν και με φώναζαν με διάφορα προσβλητικά ονόματα. Από τότε, όμως, που έφυγα από το σχολείο, έχω προσπαθήσει να αισθάνομαι πιο άνετα με αυτό που είμαι. Έχω συνηθίσει να ζω μόνη μου, αλλά είναι δύσκολο», λέει η Malee.

Ως αποτέλεσμα του όγκου που έχει, η νεαρή κοπέλα έχει χάσει την όρασή της. «Ήμουν ψηλή από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και η λήψη φαρμακευτικής αγωγής έχει γίνει μέρος της καθημερινής μου ζωής. Όσο μεγαλώνω, όμως, η όρασή μου χειροτερεύει και είναι πραγματικά δύσκολο για μένα να κάνω κάποια πράγματα», συμπληρώνει.

Η Malee μπήκε επίσημα στο βιβλίο των παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες ως το ψηλότερο κορίτσι στον κόσμο, τον Ιανουάριο του 2009, “εκθρονίζοντας” τη Βραζιλιάνα Elisany Silva από την κορυφή, η οποία είχε ύψος 2,6 μέτρα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις