Logo

Βοστώνη: Δημοπρασία στο eBay για τα "αιματοβαμμένα" μετάλλια του Μαραθωνίου [φωτο]



 
 

metallia2 Bostonh diadiktyo 19-4-2013Κάποια από τα χρυσά μετάλλια, με την κίτρινη και μπλε κορδέλα, που προορίζονταν για τη βράβευση των δρομέων...

στον τραγικό Μαραθώνιο της Βοστώνης, βγήκαν την Πέμπτη σε διαδικτυακή δημοπρασία στο eBay.

Μάλιστα, κάποιες από τις προσφορές στο διαδίκτυο για τα μετάλλια έφθασαν τα 500 δολάρια.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του κατασκευαστή τους, ο οποίος το χαρακτήρισε «αποκρουστικό», τονίζοντας ότι κάποιος προσπαθεί να επωφεληθεί, τη στιγμή που υπάρχουν 3 νεκροί και 176 τραυματίες από τις δύο εκρήξεις στη γραμμή τερματισμού.

Ειδικότερα, ο Νταν Άσγουορθ, πρόεδρος και ιδιοκτήτης της εταιρείας Ashworth Awards στο Βόρειο Άτλμπρο της Μασαχουσέτης, ο οποίος κατασκευάζει μετάλλια και καρφίτσες για τον Μαραθώνιο τα τελευταία 31 χρόνια, δήλωσε ότι κάποιος περαστικός ενδεχομένως να πήρε τα μετάλλια την ώρα που επικρατούσε πανικός.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος του eBay, Κάρι Ραμίρεζ, δήλωσε ότι η εταιρεία «δεν επιτρέπει την πώληση (αντικειμένων) που απεικονίζουν, εξαίρουν ή επιχειρούν να επωφεληθούν από την ανθρώπινη τραγωδία ή τον πόνο» και πρόσθεσε ότι η εταιρεία «θλίβεται βαθιά από την τραγωδία στη Βοστώνη».

Πάντως, η εκπρόσωπος της αστυνομίας της Βοστώνης, Αντζελίν Ρίτσαρντσον, δήλωσε ότι η υπηρεσία δεν έχει ενημερωθεί για κάποια κλοπή (μεταλλίων), ενώ το ίδιο είπε και ο εκπρόσωπος του Μαραθωνίου, Μαρκ Ντέιβις.

metallia3 Bostonh diadiktyo 19-4-2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-4-2013 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις