Logo

Σοκ στην Κάρπαθο - Φρικτό έγκλημα ο θάνατος μάνας και κόρης



 
 

othos karpathosΑνάστατη είναι η κοινωνία της Καρπάθου, μετά τα ιατροδικαστικά ευρήματα που καταδεικνύουν ότι ο θάνατος μάνας και κόρης την περασμένη εβδομάδα...

οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται, ότι η αστυνομία αρχικά είχε καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι η 45χρονη γυναίκα που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα χτύπησε θανάσιμα την 74χρονη μητέρα της μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Όθος και στη συνέχεια αυτοκτόνησε τυλίγοντας στο λαιμό της ένα καλώδιο από τηλεόραση.

Ο ιατροδικαστής, ωστόσο, διαπίστωσε ότι οι δύο γυναίκες πέθαναν με αρκετή ώρα διαφορά, η 74χρονη είχε χτυπηθεί με θλων και αμβλύ αντικείμενο, πιθανότατα με κάποιο βάζο, το οποίο δεν βρέθηκε στο σπίτι, ενώ η 45χρονη έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι.

Επιπλέον, στα σώματα των δύο γυναικών δε βρέθηκαν ίχνη που να δείχνουν ότι πάλεψαν μεταξύ τους. Έτσι, ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι στο σπίτι υπήρχε και τρίτο πρόσωπο, το οποίο σκότωσε και τις δύο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ρόδου επέστρεψαν στην Κάρπαθο και άρχισαν νέες έρευνες στο σπίτι. Όμως, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας είχαν κάνει γενική καθαριότητα, ενόψει της κηδείας των δύο θυμάτων και όποιο στοιχείο υπήρχε εξαφανίστηκε!

Οι έρευνες για την υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία συνεχίζονται με τους αστυνομικούς να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-6-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις