Logo

Φάρσα η πώληση παιδιού στο eBay !



 
 

bykd_23-5-2011Μια γυναίκα από το Μίσιγκαν βρίσκεται υπό αστυνομική έρευνα, καθώς έβαλε προς πώληση στο eBay ένα κοριτσάκι 2 ετών!

Η τοπική αστυνομία είπε ότι έλαβε αρκετές κλήσεις για το περιστατικό από ανήσυχους χρήστες της γνωστής ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένου κι ενός ατόμου που προσέφερε 700 ευρώ για το κοριτσάκι, νομίζοντας ότι επρόκειτο απλά για φάρσα.

Ο χρήστες δήλωσαν στις αρχές ότι έμειναν έκπληκτοι όταν η προσφορά τους έγινε αποδεκτή, με αποτέλεσμα να καλέσουν άμεσα την αστυνομία για να προσπαθήσει να κατεβάσει την αγγελία από το eBay.

Η γυναίκα που πιστεύεται ότι ευθύνεται για την ανάρτηση της αγγελίας, δήλωσε στις ειδήσεις του τηλεοπτικού δικτύου Fox: «Ήταν απλά ένα αστείο, αυτό είναι όλο. Παίρνετε τα πάντα πάρα πολύ σοβαρά και τους δίνετε τεράστιες διαστάσεις. Εγώ προσπαθούσα απλά να δω πώς λειτουργεί αυτό το πράγμα με τις προσφορές και σκέφτηκα ότι θα ήταν αστείο, βλέποντας ότι είχα όλες αυτές τις φωτογραφίες της μικρής στον υπολογιστή, να την βάλω εκεί. Δεν φανταζόμουν ότι θα το έπαιρνε κανείς στα σοβαρά».

«Στην παρούσα συγκυρία, δεν πιστεύουμε ότι η γυναίκα επρόκειτο στην πραγματικότητα να ανταλλάξει το παιδί για χρήματα», δήλωσε ο αστυνομικός Μαρκ Μπένετ.

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το κοριτσάκι, το οποίο ήταν σώο, και να το επιστρέψει στη μητέρα του, ενώ η γυναίκα που ευθύνεται για την καταχώρηση αυτή, πιστεύεται ότι φρόντιζε την μικρή, όσο έλειπε η μητέρα της.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις