Logo

Προαγωγές δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών



 
 

proagwges_dikastwn_24-05-2011Ο προϊστάμενος του Εφετείου Αθηνών, πρόεδρος Εφετών Ιωάννης Χαμηλοθώρης, μαζί με άλλους τέσσερις συναδέλφους του προήχθη στο βαθμό του αρεοπαγίτη, ενώ ο αναπληρωτής ανακριτής στην υπόθεση της Siemens, εφέτης Ιωάννης Φιοράκης, προήχθη μαζί με 15 ακόμη ομοιοβάθμους του πρόεδρος Εφετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χαμηλοθώρης κατά το παρελθόν είχε διατελέσει και προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Αθηνών, ενώ ο κ. Φιοράκης ήταν ανακριτής και στο πρώτο στάδιο του παραδικαστικού κυκλώματος.

Ειδικότερα, με αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης το οποίο συνήλθε σήμερα υπό την προεδρία του προέδρου του Αρείου Πάγου, Γεωργίου Καλαμίδα και με τη συμμετοχή του εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ιωάννη Τέντε, έγιναν οι ακόλουθες 24 προαγωγές:

Στο βαθμό του αρεοπαγίτη προήχθησαν οι πρόεδροι Εφετών: Δήμητρα Λεοντάρη-Μπουρνάκα, Εμμανουήλ Κλαδογένης, Γεώργιος Σακκάς, Μαρία Βασιλάκη και Ιωάννης Χαμηλοθώρης.

Στο βαθμό του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προήχθη ο εισαγγελέας Εφετών Αθηνών Σταύρος Μαντακιοζίδης.

Στο βαθμό του προέδρου Εφετών προήχθησαν οι εφέτες: Ιωάννης Φιοράκης, Ιωάννης Μπαλιτσάρης, Μαρία Τζαβάρα, Γεώργιος Παπαηλιάδης, Γρηγόριος Παπαδημητρίου, Νικόλαος Δαύρος, Γεώργιος Μιχολιάς, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Αλεξάνδρα Κακκαβά, Εριέττα Χαλεβίδου, Ναυσικά Φράγκου, Ελέσα Χαραμουντάνη, Παναγιώτης Κούκλης, Θωμάς Γκατζογιάννης, Ελένη Κέππα και Αγγελική Τζαβάρα.

Τέλος, στο βαθμό του εισαγγελέα Εφετών προήχθησαν οι αντεισαγγελείς Εφετών, Έλλη Τουμπάνου και Αργυρώ Χουδετσανάκη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-5-2011 από directNEWS.gr πηγή:απε-μπε


Τελευταίες Ειδήσεις