Logo

Κοριτσάκι 14 μηνών αγόρασε αυτοκίνητο στο eBay ενώ έπαιζε με το κινητό του μπαμπά της!



 
 

bbtcrb 11-7-2013Ο Πολ Στιούιτ και η σύζυγός του δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν συνειδητοποίησαν ότι...

 

η μόλις 14 μηνών κορούλα τους, Σορέλα, αγόρασε κατά λάθος ένα αυτοκίνητο στη δημοφιλή ιστοσελίδα αγοραπωλήσεων eBay.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Πολ, ο οποίος είναι κάτοικος του Όρεγκον στις ΗΠΑ, η μικρή Σορέλα αγόρασε κατά λάθος ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο του 1962 έναντι 225 δολαρίων την ώρα που έπαιζε με το κινητό του μπαμπά της.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος έλαβε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το eBay, το οποίο τον ενημέρωνε ότι είχε αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Αν και του πήρε λίγη ώρα να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, δεδομένου ότι δεν είχε κάνει ο ίδιος τη συγκεκριμένη αγορά, τελικά θυμήθηκε ότι η κόρη του κρατούσε στα χέρια της το κινητό του νωρίτερα και συνέδεσε τα γεγονότα.

Μάλιστα, ο Πολ αντί να ακυρώσει την παραγγελία που έγινε κατά λάθος στο όνομά του, αποφάσισε να κρατήσει το αυτοκίνητο, προκειμένου να το κάνει δώρο στη Σορέλα όταν φτάσει στην ηλικία των 16 ετών.

«Χαίρομαι που, τουλάχιστον, δεν αγόρασε την Πόρσε των 38.000 δολαρίων που είχα δει στο eBay», είπε χαριτολογώντας στους δημοσιογράφους ο Πολ, ενώ προσέθεσε ότι, μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, ο ίδιος και η σύζυγός του αποφάσισαν να βάλουν κωδικό πρόσβασης στα κινητά τους τηλέφωνα, προκειμένου να μην επαναληφθούν παρόμοιες... "ξαφνικές" αγορές.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-7-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις