Logo

Άνεργος σε απελπισία πουλά τον εαυτό του στο eBay! [φωτο]



 
 

anergos1 17-7-2013Ο Στιβ Σιούελ είναι ένας 58χρονος άνεργος από το Μπάροουιν Φάρνες, στην Κούμπρια της Βρετανίας, έβαλε πωλητήριο στον...

εαυτό του, αλλά η προσφορά του δεν βρήκε κανένα ενδιαφερόμενο.

Συγκεκριμένα, ο 58χρονος "ανέβασε" μια καταχώριση στο eBay με αρχική τιμή μόλις 0,99 λίρες, προκειμένου να βρει δουλειά, ωστόσο, η προσπάθειά του δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα.

Ο 58χρονος θεωρεί και όχι άδικα, ότι η ηλικία του αποτελεί εμπόδιο στην αναζήτησή του να βρει δουλειά στη σημερινή αγορά εργασίας, παρά το γεγονός ότι διαθέτει πολλά προσόντα και πλούσια εργασιακή εμπειρία σε διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς.

«Έκανα πολλά, από εργάτης μέχρι δοκιμαστής χαρτιού υγείας», είπε μιλώντας σε Βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο Σιούελ, προσθέτοντας ότι μετά το σχολείο, μεταξύ άλλων, πήγε σε σχολή μηχανικών για δίκυκλα, πήρε δίπλωμα στα ηλεκτρολογικά,  ακολούθησε εξειδίκευση στα δίκτυα πληροφοριών, ενώ είχε και μακρόχρονη απασχόληση στα ναυπηγεία της περιοχής.

«Η οικογένειά μου λέει ότι αξίζω παραπάνω από 99 πέννες, αλλά όταν απελπίζεται κανείς κάνει απέλπιδες προσπάθειες», είπε ο 58χρονος και συμπλήρωσε: «Λένε ότι δεν γίνονται διακρίσεις με βάση την ηλικία, αλλά πρέπει να γίνονται. ... Όλη η υποστήριξη κατευθύνεται στους νεότερους, και δικαίως, αλλά θα έπρεπε να υποστηρίζονται περισσότερο και οι μεγαλύτεροι στην αναζήτηση εργασίας. Οι λογαριασμοί συσσωρεύονται και η κατάσταση είναι απελπιστική».

anergos2 17-7-2013

Στην καταχώριση στο eBay ο Σιούελ γράφει ότι εκτός από τα διπλώματα και την προϋπηρεσία του έχει και «εξαιρετική ικανότητα επικοινωνίας, ατελείωτη υπομονή και άφθαρτη αίσθηση του χιούμορ». Μάλιστα, το χιούμορ του φαίνεται σε άλλο σημείο όπου περιγράφει το «προϊόν», σημειώνοντας ότι είναι «σχετικά φθαρμένο στα κινούμενα μέρη και σε κάποια σημεία της επιφάνειας»...

Όπως αναφέρει Daily Mail ο 58χρονος Βρετανός, παρά το γεγονός ότι η προσφορά του δεν βρήκε κανέναν ενδιαφερόμενο, ελπίζει ότι η δημοσιότητα μπορεί να ενθαρρύνει κάποιους εργοδότες να του προσφέρουν δουλειά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-7-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις