Logo

Η Κιμ Καρντάσιαν έχασε τα κιλά της γέννας και προκαλεί... εμφράγματα! [φωτο]



 
 

kmpcss 17-10-2013Η Κιμ Καρντάσιαν είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι κάνει τη δημοφιλή δίαιτα Άτκινς σε μια προσπάθεια να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης...

και, καθώς δεν κρατιόταν άλλο, αποφάσισε την Τετάρτη να μοιραστεί τα αποτελέσματα των προσπαθειών της με τους θαυμαστές της μέσω του Instagram.

Συγκεκριμένα, η 32χρονη τηλεπερσόνα δημοσίευσε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική φωτογραφία του εαυτού της, προκαλώντας... εμφράγματα με τις θανατηφόρες καμπύλες της, οι οποίες προέβαλλαν μέσα από το ολόσωμο, λευκό μαγιό της.

Μάλιστα, τη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα «Χωρίς φίλτρο» – γεγονός, το οποίο υποδηλώνει ότι δεν υπέστη καμία ψηφιακή επεξεργασία πριν δημοσιευθεί.

«Κάνω τη δίαιτα Άτκινς και τη λατρεύω», δήλωσε πριν λίγο καιρό η Κιμ, η οποία, σύμφωνα με πηγές, έχει χάσει περίπου 12 κιλά, ενώ ο εκπρόσωπός της είπε: «Η Κιμ τρώει πολλές άπαχες πρωτεΐνες, υγιεινά λίπη, όπως είναι οι ξηροί καρποί και το αβοκάντο, υδατάνθρακες, φρούτα, λαχανικά και τυρί. Ήθελε να είναι μία υγιής μαμά, χωρίς, ωστόσο να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης υπερβολικά γρήγορα. Κάνει τη δίαιτα Άτκινς από τον περασμένο Ιούνιο, κατόπιν της έγκρισης του γιατρού της».

Πάντως, ο διάσημος ράπερ Κάνιε Γουέστ, σύντροφος και πατέρας του παιδιού της Κιμ, δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, καθώς, μέσα σε λίγη ώρα από την ανάρτηση της σέξι φωτογραφίας, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΩΡΑ»!

kmlswg 17-10-2013

knrspgrm 17-10-2013

kmthnr 17-10-2013

 

kmprg 17-10-2013

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-10-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις