Logo

Τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σας ο αγαπημένος σας ταξιδιωτικός προορισμός;



 
 

dstprchr 27-12-2013Το μέρος στο οποίο επιλέγει κανείς να περάσει τις ημέρες των διακοπών του, φέρεται, σύμφωνα με τους ειδικούς...

να αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα του.

Εσείς, για παράδειγμα, θα προτιμούσατε να περάσετε τις διακοπές σας σε κάποια παραλία με ένα βιβλίο στο χέρι ή να εξερευνήσετε μια νέα πόλη;

Αυτό που θα πρέπει να ξέρετε εσείς, είναι ότι κάθε πόλη, χώρα και νησί έχει τη φήμη ότι "τραβάει" κι από έναν συγκεκριμένο τύπο ταξιδιώτη.

Ας δούμε, όμως, αναλυτικότερα τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας ο δικός σας αγαπημένος προορισμός.

Αν, λοιπόν, σας αρέσει...

...το Παρίσι: Είστε ρομαντικός άνθρωπος και σας αρέσουν τα πιο φινετσάτα πράγματα και καταστάσεις. Μπορείτε να περάσετε ώρες ολόκληρες επισκεπτόμενοι μουσεία τέχνης, περπατώντας σε πλακόστρωτα δρομάκια και τρώγοντας τα πιο φίνα γλυκά.

...το Λονδίνο: Τα αγγλικά είναι η αγαπημένη σας γλώσσα, ενώ σας αρέσουν τα γραφικά δρομάκια, η καλή μπύρα και οι λέξεις που ακούγονται μεγαλύτερες από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

...ο Καναδάς: Απολαμβάνετε μια γρήγορη απόδραση σε μια ξένη χώρα, ωστόσο δεν θέλετε να πάτε και πολύ μακριά. Είναι, επίσης, πολύ πιθανό να είστε οπαδός του χόκεϊ και να λατρεύετε το χιόνι.

...το Άμστερνταμ: Είστε ανέμελοι, αλλά καλλιεργημένοι και σας αρέσει να γλεντάτε τη ζωή σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε κάθε πτυχή της πόλης αυτής, συμπεριλαμβανομένων των μουσείων της, των κήπων με τις τουλίπες και του εργοστασίου της Heineken.

...το Ντουμπάι: Αν ο αγαπημένος σας προορισμός είναι το Ντουμπάι, τότε πιθανότατα το στυλ σας ξεχωρίζει από μακριά. Είναι προφανές ότι η μίξη των μεγάλων εμπορικών κέντρων, των ψηλών κτηρίων και όλο αυτών των διαφορετικών πολιτισμών σε ένα μόνο μέρος, σας εξιτάρει όσο τίποτε άλλο.

...η Αυστραλία: Είστε ένας έμπειρος ταξιδιώτης που αγαπά ό,τι έχει να κάνει με εξωτερικούς χώρους. Λατρεύετε τα εξωτικά ζώα, το νερό είναι το στοιχείο σας, ενώ τρελαίνεστε για πάρτι.

...η Ιταλία: Σας αρέσει να επιδίδεστε σε όλα εκείνα που κάνουν κακό, όπως το κρασί, το τυρί, τους υδατάνθρακες και το παγωτό. Σας αρέσει να ασχολείστε με την τέχνη και τον πολιτισμό, άρα και να περνάτε ώρες στα μουσεία τέχνης και σε αρχαία μνημεία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-12-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις