Logo

Κάρπαθος: Ομολόγησε τη δολοφονία του δεκανέα η φίλη του - Τον έσφαξε με σπασμένο ποτήρι!



 
 

karpathos pothri 21-2-2014Η 31χρονη φίλη του δεκανέα που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος σε διαμέρισμα στην Κάρπαθο, συνελήφθη για το έγκλημα, μαζί με τη μητέρα της...

και έναν άνδρα που κατηγορούνται ότι προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη της.

Η γυναίκα φέρεται να ομολόγησε ότι τραυμάτισε θανάσιμα τον οπλίτη, χρησιμοποιώντας ένα σπασμένο ποτήρι στη θωρακική χώρα, μέσα στην κουζίνα του διαμερίσματος, όπου διέμεναν, μετά από έντονο διαπληκτισμό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά το έγκλημα, η 31χρονη τηλεφώνησε στην 50χρονη μητέρα της, η οποία μετέβη στο διαμέρισμα, μαζί με έναν 42χρονο και την βοήθησαν να αποκρύψει πειστήρια και να αλλοιώσει τη «σκηνή» του εγκλήματος.

Προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες της αστυνομίας, η 31χρονη άλλαξε τα ρούχα της, αφαίρεσε τη μπλούζα που φορούσε το θύμα και επιχείρησε να καθαρίσει ίχνη αίματος στο χώρο, με τη συνδρομή της μητέρας της και του 42χρονου.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το σπασμένο γυάλινο ποτήρι, το οποίο βρέθηκε μέσα σε πλαστική σακούλα σε κάδο απορριμμάτων, κοντά στο διαμέρισμα, όπου το είχε ρίξει ο 42χρονος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Η 31χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ η 50χρονη και ο 42χρονος αντιμετωπίζουν την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-2-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Άγρια δολοφονία υπαξιωματικού του στρατού στην Κάρπαθο


Τελευταίες Ειδήσεις