Logo

Τα κέρινα ομοιώματα της Lady Gaga



 
 

gaga_newyork_wax_10-12-2010Το ντεμπούτο τους έκαναν χθες τα 8 κέρινα ομοιώματα της Lady Gaga - ντυμένα με 8 διαφορετικά κουστούμια - σε 8 διαφορετικά μέρη, καθώς η εικοσιτετράχρονη τραγουδίστρια έγινε η νέα ατραξιόν στα μουσεία της Madame Tussauds στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας, το Χόλυγουντ, το  Αμστερντάμ, το Βερολίνο, τη Σανγκάη και το Χονγκ Κονγκ.

Το βρετανικό κέρινο ομοίωμά της, απεικονίζει την τραγουδίστρια όπως εμφανίστηκε στο σόου του Jonathan Ross τον περασμένο Μάρτιο, με ένα σκούρο μπλε κουστούμι Armani, συνδυασμένο με ένα καπέλο - σχεδιαστής του οποίου είναι ο Philip Treacy - σε σχήμα τηλεφώνου.

 

gaga_wax1_10-12-2010Το ομοίωμά της στο Άμστερνταμ την απεικονίζει με μία μωβ περούκα - κωνικού σχήματος - πάνω από τα πλατινέ, πολύ μακριά μαλλιά της, ενώ φοράει ένα κορμάκι του Maison Martin Margiela στο χρώμα του δέρματος κι ένα άσπρο σακάκι.

 Στο Χονγκ Κονγκ απεικονίζεται με ένα στυλ που θυμίζει κατά πολύ αρλεκίνο, με έναν υπερμεγέθη μαύρο γιακά, ολόσωμη μαύρη φόρμα με ρόμβους και ολόισια μαλλιά.

 Το ομοίωμα της Lady Gaga που βρίσκεται στο Βερολίνο, την απεικονίζει με ένα μαύρο, σατέν κορμάκι, δερμάτινη ζώνη, μεταξωτό σακάκι του Bruno Pieters, μπότες -στο ύψος των γονάτων- με κορδόνια και τον διάσημο - πλέον - φιόγκο α λα Μίνι Μάους στα μαλλιά.

 Η Lady Gaga, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Stefani Joanne Angelina Germanotta, έχει καταφέρει να γίνει τόσο διάσημη από τότε που πρωτοξεκίνησε την καριέρα της πριν 3 χρόνια περίπου, που τα αποκαλυπτήρια των κέρινων ομοιωμάτων της είχαν την πιο αυστηρή φύλαξη σε ολόκληρη την ιστορία των μουσείων της Madame Tussauds.

Ο γενικός διευθυντής του μουσείου, Edward Fuller, δήλωσε: «Η απαίτηση του κόσμου να συμπεριλάβουμε τη Lady Gaga στη συλλογή με τα κέρινα ομοιώματα ήταν συγκλονιστική και είμαστε πολύ χαρούμενοι που την εκπληρώσαμε. Το να καταφέρουμε να κρατήσουμε κρυφές τις λεπτομέρειες για τα αποκαλυπτήρια των 8 ομοιωμάτων, ήταν κάτι παραπάνω από μία απλή πρόκληση για εμάς, αλλά οι θαυμαστές της βρήκαν το όλο μυστήριο άκρως απολαυστικό».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις