Logo

Προφυλακίστηκε ο Π. Ψωμιάδης



 
 

                                                              ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

Psomiadis_11-12-2010

Την προφυλάκιση του Παύλου Ψωμιάδη αποφάσισαν το Σάββατο το μεσημέρι ανακριτής και εισαγγελέας.

Ο διευθύνων σύμβουλος του χρεωκοπημένου πλέον ομίλου ΑΣΠΙΣ οδηγήθηκε με κάθε μυστικότητα  στις 10 το πρωί ενώπιον του 6ου  τακτικού ανακριτή Αθήνας για να καταθέσει μέσω των συνηγόρων του απολογητικό υπόμνημα και να απαντήσει σε ερωτήσεις των λειτουργών της δικαιοσύνης.

Ο άλλοτε ισχυρός επιχειρηματίας συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα γεγονότα της Παρασκευής, όταν δεκάδες επενδυτές που τον περίμεναν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, επιτέθηκαν εναντίον του και επιχείρησαν να τον λυντσάρουν αποκαλώντας τον «κλέφτη» και «απατεώνα» .

Οι ισχυρισμοί του όμως δεν έπεισαν τελικά ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι μετά το πέρας της απολογίας του διέταξαν την προσωρινή του κράτηση.

Όπως είναι γνωστό ο  Π. Ψωμιάδης  κατηγορείται για κακουργηματική απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα μετά από μήνυση που έχουν υποβάλει εναντίον του 65 χρεοκοπημένοι επενδυτές της εταιρείας ΑΣΠΙΣ Capital.

Για τα ίδια αδικήματα διώκονται τόσο ή σύζυγός του όσο και η κόρη του για τις οποίες ο 6ος ανακριτής έχει απαγορεύσει την έξοδό τους από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Π. Ψωμιάδης συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Τρίτης έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, επειδή υπήρξαν καταγγελίες ότι ετοιμαζόταν να διαφύγει στο εξωτερικό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις