Logo

Η 'κρυωμένη' μικρή, είχε τελικά καρκίνο…



 
 

mora_me_karkino_11-12-2010Λάθος διάγνωση τρείς φορές έκανε ένας γιατρός σε ένα μωρό 16 μηνών από το Μάντσεστερ, καθώς διέγνωσε ότι είχε ένα απλό “κρύωμα”, ενώ στην πραγματικότητα είχε καρκίνο!

Θεώρησε, λοιπόν, καλό να δώσει στην δεκαεξάμηνη Ruby σταγόνες για τη μύτη και αντιβιοτικά, παρόλο που η μικρή αρνιόταν να φάει οτιδήποτε και δυσκολευόταν πολύ να αναπνεύσει.

Ευτυχώς, που η  επιμονή της μητέρας, Adelle Wright, η μικρή εισήχθη σε νοσοκομείο οπού και οι γιατροί διέγνωσαν ότι ένας όγκος κάλυπτε το 90% της τραχείας της.

Το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος είπε στην Adelle πως γεγονός ότι δεν επαναπαύθηκε από τα λόγια των γιατρών, που έλεγαν ότι το μωρό της είχε ένα απλό κρύωμα, αλλά αντιθέτως ενήργησε παρορμητικά σπεύδοντας  στο νοσοκομείο, μπορεί να αποδειχτεί σωτήριο για τη ζωή της κόρη της.

Η Adelle Wright δήλωσε: «Ήταν μεγάλο σοκ για όλους μας όταν διαγνώστηκε ο όγκος. Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, από εκεί που ξέραμε ότι απλά έχει αρπάξει κάποιο κρύωμα, μας είπαν ότι έχει καρκίνο. Ένιωθα ότι ο γιατρός μας αντιμετώπιζε σαν καταπιεστικούς γονείς, μέσα μου όμως ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, γι’ αυτό και την πήγα στο νοσοκομείο».

Η μικρή Ruby αρρώστησε κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Ισπανία τον περασμένο Σεπτέμβρη. Η μητέρα της και ο πατέρας της, Lee Tanswell, ανησύχησαν για την υγεία του μωρού τους, με αποτέλεσμα να διακόψουν πρόωρα τις διακοπές τους και να επιστρέψουν σπίτι τους, προκειμένου να πάνε την μικρή Ruby σε έναν γιατρό. Μόνο που ο συγκεκριμένος γιατρός, τους είπε ότι τα συμπτώματά της έδειχναν ένα απλό κρύωμα και τίποτε άλλο.

Η Ruby κάνει πλέον χημειοθεραπείες μετά από τρία χειρουργεία που της έκαναν, προκειμένου να της αφαιρέσουν τον όγκο. Η μικρή  θα υποβληθεί σε μια ακόμη  χειρουργική επέμβαση η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει  μετά την Πρωτοχρονιά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις