Logo

Γουίλιαμ και Κέιτ: η επίσημη φωτογράφηση για τον αρραβώνα τους



 
 

official_engagement_photos_12-12-2010Να φωτογραφηθούν λαμπεροί ή χαλαροί στις πολυαναμενόμενες επίσημες φωτογραφίες του αρραβώνα τους; Για τον πρίγκηπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: και τα δύο!

Οι φωτογραφίες που μόλις δημοσιεύτηκαν –οι επίσημες φωτογραφίες-πορτραίτα του αρραβώνα του ζευγαριού-, τραβήχτηκαν από τον διάσημο φωτογράφο Μάριο Τεστίνο, τον οποίο μάλιστα επέλεξε ο ίδιος ο Γουίλιαμ για τον σκοπό αυτό.

«Ο πρίγκηπας Γουίλιαμ έχει συνεργαστεί με τον Μάριο Τεστίνο σε πολλές περιστάσεις στο παρελθόν κι έτσι το ζευγάρι αποφάσισε ότι ήταν η σωστή επιλογή για αυτή την τόσο σημαντική φωτογράφηση», δήλωσε μία εκπρόσωπος του Οίκου Clarence.

H Κέιτ Μίντλτον επιμελήθηκε μόνη της το μακιγιάζ της για τις φωτογραφίες, - όπως άλλωστε έκανε και για την συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους - παρόλο που ο μακιγιέρ του Τεστίνο ήταν παρόν.

Για την επίσημη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε στην οικία του πρίγκηπα Καρόλου, ο πρίγκηπας Γουίλιαμ φόρεσε ένα κοστούμι Turnbull και Asser, ενώ η Κέιτ επέλεξε να φορέσει ένα άσπρο φόρεμα Reiss.

Ο Τεστίνο είναι διάσημος για τις φωτογραφήσεις του με πολλά διάσημα πρόσωπα και βασιλείς, μεταξύ των οποίων είναι και οι πρίγκηπες Γουίλιαμ και Χάρυ, καθώς και η μητέρα τους, πριγκίπισα Νταϊάνα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου ζητήθηκε να καλύψω αυτή την ιστορική στιγμή που περίμενε όλος ο κόσμος», είπε ο Τεστίνο σε δήλωσή του στο βρετανικό περιοδικό People, ενώ κατέληξε, λέγοντας: «Είναι στην καλύτερη στιγμή της ζωής τους και λάμπουν από ευτυχία. Ποτέ μου δεν έχω νιώσει τόση χαρά, όση νιώθω όταν τους βλέπω μαζί».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις