Logo

Το "στοιχηματζίδικο" της Τούμπας



 
 

stimena_12-11-2010Αντί για καφέδες και ούζα "σέρβιρε" στους πελάτες του... παράνομο στοίχημα μέσω Ίντερνετ !

Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου καφενείου στην Άνω Τούμπα δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί και αναζητείται.

Έτσι, αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν το απόγευμα του Σαββάτου τον "αυτοφωράκια".

Τον εμφανιζόμενο, δηλαδή, ως "’υπεύθυνο του καταστήματος ο οποίος έναντι αμοιβής δέχεται να υφίσταται την… ταλαιπωρία της αυτόφωρης διαδικασίας (σύλληψη, χειροπέδες, αποτυπώματα, παραμονή στα κρατητήρια, παραπομπή στο Δικαστήριο).

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι οι πελάτες του καφενείου είχαν "τζογάρει", μόνο τις τελευταίες  δεκαπέντε μέρες, μέσω του διαδικτύου σε εταιρεία του εξωτερικού ποσά που ξεπερνούσαν τα τριάντα χιλιάδες ευρώ. Το "στοιχηματζίδικο" αποκαλύφθηκε μετά από πολυήμερη παρακολούθηση αστυνομικού που εμφανιζόταν ως πελάτης, ενώ η έφοδος έγινε λίγο πριν ξεκινήσει το χθεσινό ντέρμπι της Τούμπας.

Για τη διενέργεια του παράνομου στοιχήματος είχε εγκατασταθεί στο καφενείο ένας φορητός Η/Υ, εξοπλισμένος με ειδικό λογισμικό και σύνδεση στο διαδίκτυο.

Από την ανάλυση του ηλεκτρονικού λογαριασμού προέκυψε η καθημερινή κίνηση χρηματικών κεφαλαίων μέσω πιστωτικής κάρτας, καθώς και οικονομικές συναλλαγές για το τελευταίο χρονικό διάστημα συνολικού ύψους 32.193 ευρώ.

Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων «περί ρυθμίσεως θεμάτων ΟΠΑΠ», «περί Παιγνίων» καθώς και για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις