Logo

Αισθανόμαστε... βασιλιάδες !



 
 

vasilias_teos_12-12-2010Επιχείρηση… ψυχολογικής  ανάτασης για τους χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες που κλήθηκαν να πληρώσουν τη “λυπητερή” της περαίωσης φαίνεται να έχει θέσει σε εφαρμογή η Εφορία!

Απέστειλε,  λοιπόν, στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο “ραβασάκι” για περαίωση με το οποίο τον καλεί να καταβάλει το ποσό των 2.000 ευρώ για το διάστημα  2000 – 2004!

Προφανώς με αυτόν τον τρόπο η Εφορία θέλει να κάνει τους ελεύθερους επαγγελματίες να αισθάνονται... “ισοϋψείς” με τον πρώην άνακτα.

Η είδηση για την “περαίωση” που καλείται να υλοποιήσει  ο Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ  δημοσιεύθηκε σήμερα Κυριακή στην εφημερίδα Real News.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το Ελληνικό κράτος του ζητεί να καταβάλει 500 ευρώ για κάθε χρήση, προσφέροντας έκπτωση 10% εάν δεχθεί να πληρώσει εφάπαξ το φόρο…

Το έγγραφο της Εφορίας εμφανίζει μάλιστα τον τέως βασιλιά - που ως γνωστό είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού - σαν «επιχειρηματία παραγωγό δασικών προϊόντων» και στάλθηκε στον αντίκλητό του, αφού ο ίδιος δεν έχει Ελληνική ταυτότητα.

Πάντως, το διάστημα στο οποίο αναφέρεται η περαίωση, δημιουργεί ερωτηματικά για τις “κρυφές” επαγγελματικές δραστηριότητες του, μιας και η τελευταία συναλλαγή του, με δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες, ήταν επί κυβέρνησης  Μητσοτάκη, όταν περιήλθαν στην κατοχή του Ελληνικού κράτους τα ανάκτορα στο Τατόι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις