Logo

Φτυστός... ο Στρος Καν !



 
 

ghoul_oncam_13-12-2010

“Στοιχειό” ισχυρίζεται ότι είδε ελαφοκυνηγός από τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια ενός συνηθισμένου βραδινού κυνηγιού μέσα στο δάσος!

Ο ίδιος μάλιστα επιμένει ότι όχι μόνο το είδε αλλά το κατέγραψε και  στην κάμερά του. Για να πείσει δε, τους “άπιστους Θωμάδες” ανέβασε στο διαδίκτυο το σχετικό βίντεο!!

Ο κυνηγός – ο οποίος ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος – περιέγραψε σε αμερικανικές εφημερίδες και τηλεοπτικά δίκτυα… την περιπέτειά του, λέγοντας ότι είχε στήσει, μέσα στο σκοτάδι, καρτέρι στο υποψήφιο θήραμά του – ελάφι, όταν είδε “κάτι πρωτοφανές”.

Ένα πλάσμα το οποίο μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία ανθρώπου κοντοστάθηκε, τον κοίταξε άγρια για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι.

Σύμφωνα πάντα με τις διηγήσεις του ελαφοκυνηγού, ο ίδιος  πήρε τέτοια… τρομάρα ώστε η κάμερα έπεσε από τα χέρια του και έσπασε.

Ωστόσο, πριν το βάλει στα πόδια, κατόρθωσε να αποσπάσει την κάρτα μνήμης η οποία -  κατά διαβολική σύμπτωση - δεν είχε πάθει ζημιά.

Έτσι, λίγες ώρες  αργότερα, κατάφερε να αναρτήσει το σχετικό βίντεο στην ιστοσελίδα “Wildgame  lnnovations”.

Όμως, οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο, σχολίασαν πως πρόκειται για φάρσα. Κάποιοι άλλοι πάλι, θυμήθηκαν ότι είχαν δει τον “πρωταγωνιστή” σε βιντεοπαιχνίδι που είχε κυκλοφορήσει στην αγορά πριν 2 χρόνια..

Το directnews.gr πάντως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Ανέθεσε σε φίλους που διαθέτουν …το “δαιμόνιο” του ντέτεκτιβ να ασχοληθούν με την εν λόγω υπόθεση.

Μετά από έρευνα σε βάθος και πολλές συσκέψεις, το πόρισμα το οποίο εκδόθηκε ήταν κοινό, παρά τις επιμέρους διαφωνίες.

Το “στοιχειό” που απεικονίζεται στην κάμερα του κυνηγού ελαφιών εξ Αμερικής, ΕΙΝΑΙ  ΑΛΗΘΙΝΟ!

Εξάλλου, πριν λίγες μέρες είχε κάνει την εμφάνισή του και στην πατρίδα μας. Μέσα στο… ναό της Δημοκρατίας, την ίδια τη Βουλή των Ελλήνων!

Όποιος μελετήσει προσεκτικά τη φωτογραφία του “στοιχειού” θα διαπιστώσει ότι έχει το ίδιο βλέμμα και το ίδιο επιθετικό στυλ μ’ αυτό του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου!

Του Ντομινίκ  Στρός Κάν, ντε…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις