Logo

Ανακοίνωσε τους φόνους... μέσω facebook



 
 

murder_fbmessage_14-12-2010Η Sally Cox, 43 ετών, και ο γιός της Martin Faulkner, 22 ετών, βρέθηκαν δολοφονημένοι στο σπίτι τους τη Δευτέρα το πρωί, στο Oxfordshire της Αγγλίας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων οι δύο κόρες της Cox, 19 και 13 ετών, πρόλαβαν και βγήκαν από το σπίτι τους, ουρλιάζοντας «Καλέστε την αστυνομία. Βοήθεια. Τους σκοτώνει!».

Ύποπτος για τη δολοφονία μητέρας και γιού, είναι ο Michael Kelly, 45 ετών, ο οποίος και συνελήφθη από την αστυνομία λίγες ώρες μετά την άγρια δολοφονία, όταν βρέθηκε να τριγυρνάει λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι.

Ο Michael Kelly ήταν ο σύντροφος της Cox, με τον οποίο μάλιστα είχε μετακομίσει πρόσφατα στο σπίτι που έγινε η δολοφονία, μαζί με τα τρία της παιδιά από τον πρώτο της γάμο, ενώ τον τελευταίο καιρό, βρισκόταν στη διαδικασία διαζυγίου από τον δεύτερο σύζυγό της, Anthony.

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, ο ύποπτος Kelly για τη δολοφονία της Cox και του γιού της, λίγες μόνο ώρες μετά την άγρια δολοφονία, έγραψε ένα περίεργο μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: “Τι υπέροχη δουλειά. Κι όμως, κάποιος πρέπει να την κάνει”.

Όπως εκτιμούν οι βρετανικές αστυνομικές αρχές το μήνυμα συνδέεται άμεσα με τη διάπραξη του στυγερού αυτού εγκλήματος και πιστεύουν ότι ο δολοφόνος χτύπησε τα θύματά του μέχρι θανάτου με τσεκούρι, παρόλο που δεν έχει βρεθεί ακόμα το όπλο του εγκλήματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις