Logo

Η μούσα του Χατζηγιάννη και "το καλοκαίρι του "



 
 

Hagigiannis_14-12-2010Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος με δυο “όμορφα μάτια μπλε” όπως τραγουδά από το καλοκαίρι, την ώρα που οργιάζουν οι φήμες για τη σχέση του με την πανέμορφη... πρώην του Ρέμου, Ζέτα Μακρυπούλια.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Love Radio ήταν αρκετά αποκαλυπτικός αν σκεφτεί κανείς  ότι μόνο το όνομά της δεν ανέφερε όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Κατά  τα άλλα απλώς τη “ζωγράφισε” και έδειξε πως είναι τόσο ερωτευμένος που καταβάλει προσπάθεια για να μη το ανακοινώσει επίσημα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε ανέλπιστες και απροσδόκητες εκπλήξεις για εμένα, είναι γεγονός.  Ήταν μία πολύ έντονη και συναισθηματική περίοδος για μένα που την σκέφτομαι πολύ”, δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Όσον αφορά  το τραγούδι του “Το καλοκαίρι μου”, ο γνωστός τραγουδιστής  αποδείχτηκε λαλίστατος και αποκαλυπτικός:

mich_xatzigiannis_zeta_14-12-2010“Αυτό το τραγούδι προεξόφλησε λίγο την συνέχεια της ζωής μου. Θα μπορούσε πολύ άνετα να χαρακτηριστεί και ως προφητικό. Αυτή τη φορά ελπίζω και εύχομαι να είμαι κάτι πολύ παραπάνω από ερωτευμένος. Υπήρχε μία μούσα, αλλά γιατί μου έκανες την ερώτηση εάν υπήρξε μούσα για το τραγούδι και μιλάς σε χρόνο παρελθοντικό και όχι σε ενεστώτα; Υπήρχε και… υπάρχει!” .

Παρόλα αυτά  απέφυγε να απαντήσει ευθέως στην ερώτηση αν είναι τελικά ερωτευμένος, και προτίμησε να προσδώσει και λίγο μυστήριο  στα λεγόμενά του:

“Αυτά αποτυπώνονται στο πρόσωπο ενός ανθρώπου και νομίζω ότι εάν με κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να καταλάβετε εάν κάτι τέτοιο ισχύει ή όχι” για να προσθέσει : ”βρίσκoμαι σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωής μου και περνάω πολύ καλά”.

Μετά από αυτά, και αφού τον κοιτάξουμε πολύ προσεκτικά, νομίζω θα καταλάβουμε όλοι…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις