Logo

Αλέξη μαζί σου, η νίκη είναι δική σου !



 
 

kougias_14-12-2010Νέα καυτά επεισόδια  στο σήριαλ Τόλη Τζούλιας, με τη συμμετοχή πλέον του “μετρ” του είδους Αλέξη Κούγια.

Ο γνωστός ποινικολόγος που ανέλαβε την νομική υπεράσπιση της Τζούλιας Παπαδημητρίου και της 22χρονης Χαράς εξέδωσε ήδη το πρώτο…   πολεμικό ανακοινωθέν !

Αφορμή για τη νέα… σύρραξη αποτέλεσε η πρόσφατη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία ακυρώθηκε -ως προϊόν πλάνης- η συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης από τον Τόλη Βοσκόπουλο, της Χαράς, ως βιολογικό του παιδί.

Το directnews.gr - πάντα κοντά στα... μεγάλα γεγονότα που... ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία - θα παρακολουθεί βήμα προς βήμα και θα ενημερώνει άμεσα και έγκαιρα για τα όσα συμβαίνουν στα δυο εμπόλεμα στρατόπεδα !!

Στα πλαίσια αυτά δημοσιεύουμε ολόκληρο – ναι ολόκληρο – το πρώτο ανακοινωθέν, (δια χειρός Αλέξη Κούγια), της πλευράς της Τζούλιας Παπαδημητρίου το οποίο έχει ως εξής:

«Αναλάβαμε τη νομική εκπροσώπηση της κας. Τζούλιας Παπαδημητρίου και της Χαράς Βοσκοπούλου και μετά τη μελέτη της πρωτοβάθμιας απόφασης, έχουμε να δηλώσουμε:

1. Κακώς δημοσιοποιήθηκε στα ΜΜΕ ότι οι κυρίες Τζούλια Παπαδημητρίου και Χαρά Βοσκοπούλου παρέστησαν στο Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο, αφού η αλήθεια είναι ότι ο δικηγόρος που τις εκπροσωπούσε, δεν παρέστη στη πρωτοβάθμια δίκη και δεν κατατέθηκαν προτάσεις, με αποτέλεσμα να εκδικαστεί η υπόθεση ερήμην τους.

papadimitriou_tolis_10-12-20102. Κακώς δημοσιοποιήθηκε στα ΜΜΕ ότι η δις Χαρά Βοσκοπούλου δεν εδέχθη να υποβληθεί στο έλεγχο του τεστ DNA, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική, αφού η κα Τζούλια Παπαδημητρίου και η δις Χαρά Βοσκοπούλου εδέχθησαν να υποστούν τον έλεγχο του τεστ DNA και η μεν Τζούλια Παπαδημητρίου υπέστη τον έλεγχο του τεστ DNA, η δε Χαρά Βοσκοπούλου ήταν αδύνατον να υποστεί, διότι ευρίσκετο σε Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Ελβετίας και αιτήθηκε να εξετασθεί μια άλλη μέρα, χωρίς αυτό να καταστεί δυνατόν.

3. Ο κύριος Βοσκόπουλος αρνήθηκε να υποστεί τον έλεγχο του τεστ DNA από τον ορισθέντα τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας Παπαδημητρίου.

Το κυριότερο όμως απ’ όλα είναι ότι σύμφωνα με τον νόμο, ακύρωση εκούσιας αναγνώρισης, έχει δικαίωμα να ζητήσει ο πατέρας μόνο δύο έτη από την ημέρα που έγινε η αναγνώριση του τέκνου από τον πατέρα (η οποία στην παρούσα υπόθεση έγινε δύο ημέρες μετά τη γέννηση του τέκνου) και παρανόμως η πρωτοβάθμια απόφαση εδέχθη, πιθανότατα λόγω της ερημοδικίας της πλευράς Παπαδημητρίου, το παραδεκτό της κατατεθείσης αγωγής».

Αναμένουμε με  αμείωτο ενδιαφέρον τη συνέχεια…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις