Logo

Η Scarlett Johansson και ο Ryan Reynolds βάζουν τέλος στον γάμο τους



 
 

scarlett_split_ryan_15-12-2010Η Scarlett Johansson και ο Ryan Reynolds αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από δύο χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με τις φήμες, η Scarlett ήταν εκείνη που πήρε την πρωτοβουλία για τον χωρισμό, ενώ το ζευγάρι σε επίσημη ανακοίνωση του, δήλωσε: «Μετά από μακρόχρονη σκέψη και από τις δύο πλευρές, αποφασίσαμε να δώσουμε τέλος στον γάμο μας. Ξεκινήσαμε τη σχέση μας με αγάπη και με τον ίδιο τρόπο την τερματίζουμε».

Ο Ryan, 34 ετών, και η Scarlett, 26 ετών, αρραβωνιάστηκαν τον Μάιο του 2008 και παντρεύτηκαν σε μία ρομαντική τελετή στο Βανκούβερ του Καναδά τον Σεπτέμβριο του ίδιο έτους.

Μια πηγή του περιοδικού US Weekly, ανέφερε ότι η Scarlett δεν άντεχε άλλο το ότι ήταν ο ένας μακριά από τον άλλο για μεγάλα χρονικά διαστήματα - λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων - κι έτσι, πριν από δύο εβδομάδες, αποφάσισε να τερματίσει τον γάμο της με τον Ryan.

Η ίδια πηγή δήλωσε: «Και οι δύο το αντιμετωπίζουν πολιτισμένα. Το μεγάλο πρόβλημα της σχέσης τους ήταν η απόσταση. Περνάνε πολύ χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλον όποτε δουλεύουν και η Scarlett ένιωθε δυστυχισμένη εδώ και αρκετό καιρό».

Κι ενώ ο Ryan δήλωνε ότι ο γάμος ήταν “ό,τι καλύτερο είχε συμβεί στη ζωή του”, η Scarlett ήταν λιγότερο ενθουσιασμένη όταν μίλησε στο περιοδικό Glamour για τις σχέσεις. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Δεν προσποιούμαι ότι γνωρίζω πράγματα σχετικά με τον γάμο που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι ή πώς να τον κάνω να πετύχει».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Ryan παραδέχτηκε ότι τελικά ο γάμος δεν είναι όπως τον φανταζόταν, ενώ είπε στο περιοδικό GQ ότι τα πράγματα άλλαξαν από τότε που παντρεύτηκαν: «Έχω γίνει λίγο πιο επιφυλακτικός, νομίζω. Προσπαθώ να μην αφήσω τον γάμο μου να καταντήσει σαπουνόπερα».

Πριν παντρευτεί τον Reynolds, η Johansson είχε δεσμό με αρκετούς διάσημους άντρες του Χόλυγουντ, όπως τον Αμερικανο-πορτορικανό ηθοποιό και παραγωγό ταινιών Benicio Del Toro, τον Jared Leto, τον Josh Hartnett και τον Justin Timberlake.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις