Logo

Με τον ''κουκουλονόμο'' διώκονται 4 από τους συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια



 
 

epeisodia_16-12-2010Για κακούργημα, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του γνωστού ως «κουκουλονόμου», διώκονται τέσσερις από τους συνολικά δέκα που συνελήφθησαν ως συμμετέχοντες σε επεισόδια που σημειώθηκαν κατά το χθεσινό μεγαλειώδες συλλαλητήριο.

Ειδικότερα, σε τακτικό ανακριτή θα απολογηθούν οι τέσσερις εκ των δέκα συλληφθέντων για τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Στη δίωξη που ασκήθηκε σήμερα από τον εισαγγελέα περιλαμβάνεται και το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης που θα απαγγελθεί κατά περίπτωση στους κατηγορουμένους από τον ανακριτή. 

Όλες οι πράξεις, σύμφωνα με την εισαγγελική δίωξη, φέρονται να τελέστηκαν από άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, περίσταση που καθιστά δυσμενέστερη την ποινική μεταχείριση των τεσσάρων κατηγορουμένων.

Οι υπόλοιποι έξι συλληφθέντες διώκονται για πράξεις σε βαθμό πλημμελήματος. Συγκεκριμένα, δύο εξ αυτών παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο, τρεις ανήλικοι θα δικαστούν από δικαστήριο Ανηλίκων σε ρητή δικάσιμο και ένας αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα προκειμένου να ολοκληρωθεί η προανάκριση που διενεργείται σε βάρος του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-12-2010  από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις