Logo

Η σούπερ γιαγιά του... Facebook



 
 

oldest_fb_user_16-12-2010Η Λίλιαν Λόου, 103 ετών, είναι η μεγαλύτερη ηλικιακά -από τους 500.000.000- χρήστες του Facebook σε ολόκληρο τον πλανήτη !

Η Λίλιαν Λόου, γεννήθηκε το 1907 -η οικογένειά της την φωνάζει “Σούπερ γιαγιά”- και θυμάται ακόμα και τα τραγικά νέα για τη βύθιση του Τιτανικού, ενώ πήγαινε σχολείο όταν ξέσπασε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Η κυρία Λόου εγγράφηκε στην εν λόγω ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης -με τη βοήθεια του εγγονού της-, προκειμένου να μπορεί να έρχεται σε τακτική επαφή με τα 7 εγγόνια και τα 13 δισέγγονά της και να βλέπει τι κάνουν.

Μάλιστα, απ’ ό,τι φαίνεται, η κυρία Λόου είναι ένθερμη οπαδός του Facebook, καθώς δήλωσε:

«Μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να μαθαίνει κανείς πράγματα. Πρέπει όμως να πω ότι είναι και μία τρομακτική σπατάλη χρόνου. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που θα μπορούσα να κάνω αντί να κάθομαι να παίζω μπροστά σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Έχω εγγραφεί στο Facebook εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά έχω δει τόσα πράγματα στη ζωή μου, που τίποτα πια δεν με σοκάρει. Μπαίνω στο Facebbok περίπου δύο φορές την εβδομάδα κι έχω 34 φίλους μέχρι στιγμής.

Προς το παρόν χρησιμοποιώ το iPad του εγγονού μου για να μπαίνω στο διαδίκτυο, αλλά ελπίζω να καταφέρω να πάρω κι ένα δικό μου. Κυκλοφορούν μερικά πολύ καλά, καινούρια μοντέλα στην αγορά αυτή τη στιγμή», κατέληξε η κυρία Λόου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις