Logo

Δεν αντέχουν να ακούνε άλλο το “Last Christmas”



 
 

last_christmas_wham_16-12-2010Μια διαδικτυακή ιστοσελίδα αποφάσισε να κάνει ένα δημοψήφισμα, ζητώντας από τους χρήστες να ψηφίσουν το πιο ενοχλητικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των εποχών.

Η ιστοσελίδα αυτή, είναι Βουλγάρικη και πρόκειται για το NoHoHoHo.org, όπου οι χρήστες του διαδικτύου ψήφισαν πρώτο το “Last Christmas” των Wham με ποσοστό 18,72%, ενώ δεύτερο στην κατηγορία του πιο ενοχλητικού χριστουγεννιάτικου τραγουδιού, ήρθε το “All I Want For Christmas” της Mariah Carey, το οποίο συγκέντρωσε το 15,36% των ψήφων.

Παρόλα αυτά, το διαδικτυακό μουσικό κατάστημα γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, συγκέντρωσε τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που κατέβασαν τις περισσότερες φορές οι χρήστες φέτος και διαπίστωσε ότι τα τραγούδια που βρίσκονταν στο νούμερο ένα και νούμερο δύο της λίστας, ήταν ακριβώς τα αντίστοιχα των τραγουδιών που ψήφισαν οι χρήστες στο NoHoHoHo.org ως άκρως ενοχλητικά.

Μερικά ακόμα από τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που συμπεριέλαβαν οι χρήστες του διαδικτύου στη λίστα με τα πιο ενοχλητικά, είναι και το “White Christmas” του Bing Crosby, το “Do They Know It’s Christmas” από τους Band Aid και το “Happy Xmas (War Is Over)” του John Lennon.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις