Logo

Ο Κέβιν Σπέισι έσπασε τη σιωπή του...



 
 

kevin_spacey_interview_17-12-2010Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κέβιν Σπέισι, έδωσε συνέντευξη στην βρετανική εφημερίδα The Daily Beast και μίλησε σχετικά με την σεξουαλικότητά του, καθώς τον τελευταίο καιρό οργιάζουν οι φήμες ότι ο γνωστός ηθοποιός είναι ομοφυλόφιλος.

Ο δημοσιογράφος που του πήρε την συνέντευξη, Κέβιν Σέσουμς, έχει παραδεχτεί ανοιχτά την ομοφυλοφιλία του και είπε στον Σπέισι ότι η κοινότητα των γκέι είναι πρόθυμη να τον καλωσορίσει οποιαδήποτε στιγμή.

Ρώτησε επίσης τον ηθοποιό γιατί, ενώ τάσσεται ανοιχτά υπέρ του γάμου μεταξύ των ομοφυλοφίλων, δεν μιλάει εξίσου ανοιχτά και για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

  «Κοίτα, μπορεί να ζω στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια, αλλά εξακολουθώ να είμαι Αμερικάνος πολίτης και να έχω το δικαίωμα να διατηρώ την προσωπική μου ζωή μακριά από τη δημοσιότητα», απάντησε ο Σπέισι με την σειρά του στον επίμονο δημοσιογράφο, προσπαθώντας να αποφύγει το θέμα.

Όταν στη συνέχεια ο Σέσουμ είπε την προσωπική του άποψη στον Κέβιν Σπέισι, ότι δηλαδή δεν θεωρεί ότι η προσωπική ζωή του καθενός είναι ιδιωτική υπόθεση, ο ηθοποιός έγινε ακόμα πιο αινιγματικός. «Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικούς λόγους που ακολουθεί έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Δεν γίνεται να τους βάζεις όλους στο ίδιο καλούπι. Απλά, στο συγκεκριμένο θέμα έχω θέσει κάποια δικά μου όρια που δεν πέρασα ποτέ και ούτε σκοπεύω να τα περάσω», απάντησε ο Σπέισι. Είπε επίσης, πως το γεγονός ότι δεν θέλει να αποκαλύψει δημόσια την σεξουαλική του ζωή, δεν σημαίνει ότι ζει σ’ ένα ψέμα.

Ήταν προφανές ότι ο ηθοποιός δεν ήθελε να επαληθεύσει ή να διαψεύσει τίποτα, αλλά να αποφύγει γενικότερα το συγκεκριμένο θέμα συζήτησης, αφήνοντας έτσι το περιθώριο να συνεχιστούν οι φήμες περί της προσωπικής του ζωής, καθώς έληξε τη συζήτηση λέγοντας: «Κοίτα, στο τέλος της μέρας, οι άνθρωποι θα πρέπει να σέβονται το γεγονός ότι κάποιοι άλλοι είναι διαφορετικοί από εκείνους κι εγώ είμαι διαφορετικός από αυτό που θα ήθελαν κάποιοι άνθρωποι να είμαι».

Η συνέντευξη δεν αφορούσε φυσικά μόνο στην προσωπική ζωή του Κέβιν Σπέισι, καθώς το θέμα που ουσιαστικά μονοπώλησε τη συζήτηση των δύο ανδρών, ήταν η νέα ταινία του ηθοποιού, “Casino Jack”.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις