Logo

Η Κάρλα Μπρούνι θα είναι εκεί !



 
 

obamas_notinvited_17-12-2010Για να μην λέτε ότι σας αφήνουμε ανενημέρωτους, περί... τα κοσμικά, αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του, Μισέλ, δεν είναι καλεσμένοι στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλτον!

Όπως συγκεκριμένα ανέφεραν πηγές του Μπάκιγχαμ στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θέλουν να παντρευτούν παρουσία απλών πολιτών.

Επειδή, λοιπόν, ο γάμος τους μπορεί μεν να χαρακτηρίζεται ως ο γάμος της δεκαετίας, αλλά δεν αποτελεί επίσημο κρατικό γεγονός, το ζευγάρι δεν είναι υποχρεωμένο να προσκαλέσει επίσημα άτομα ξένων χωρών.

«Ο γάμος δεν θα είναι κρατικό γεγονός, καθώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν είναι ούτε ηγεμόνας ούτε διάδοχος του θρόνου», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του παλατιού Σέντ Τζέιμς.

Πάντως και παρά το γεγονός ότι το ζεύγος Ομπάμα δεν είναι προσκεκλημένο, αρκετοί αρχηγοί κρατών αναμένεται να παραστούν στον γάμο που θα γίνει στις 29 Απριλίου, στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ.

Carla_Bruni_18-12-2010Με... πρώτους και καλύτερους  τον πρωθυπουργό της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, και την πανέμορφη γυναίκα του, Κάρλα Μπρούνι.

Ανώτερος αυλικός του παλατιού, δήλωσε: «Φυσικά και δεν θα εξαιρεθούν όλοι οι ξένοι αρχηγοί κρατών. Η λίστα των καλεσμένων δεν έχει τελειώσει ακόμα και μπορεί να γίνουν αλλαγές. Μέχρι στιγμής όμως, η υπάρχουσα λίστα είναι μια χαρά».

Το 1981 ωστόσο, ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα, είχαν καλέσει τον τότε πρόεδρο της Αμερικής, Ρόναλντ Ρίγκαν και τη σύζυγό του, Νάνσυ, στον γάμο τους.

Ο γάμος του ζευγαριού είναι επίσης πολύ πιθανό να μην είναι υπερβολικά πολυτελής και ακραίος, καθώς η αγγλική επαρχία υποφέρει από κυβερνητικές περικοπές και το βασιλικό ζευγάρι -σύμφωνα με τους υπαλλήλους του παλατιού- “έχει πλήρη επίγνωση της οικονομικής κατάστασης”.

Δεν έχετε  παράπονο. Σας τα είπαμε όλα, για ένα ακόμη θέμα που απασχολεί... την παγκόσμια κοινότητα ! Μέχρι φωτογραφία της Κάρλα αναρτήσαμε...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις