Logo

Βρήκαν άλλον έναν τόνο ηρωίνης στο Κορωπί!



 
 

hrwinh1 13-6-2014Ακόμα έναν τόνο ηρωίνης κατέσχεσε το Λιμενικό, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας για το καρτέλ της Φιλοθέης, σε μια κινηματογραφική επιχείρηση...

σε Ελευσίνα και Κορωπί.

Οι «ράμπο»του Λιμενικού συνέλαβαν άλλα 14 μέλη του κυκλώματος, μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, σε δύο παράλληλες επιχειρήσεις, σε πλοίο στην Ελευσίνα και σε αποθήκη στη Βάρης-Κορωπίου.

Η ηρωίνη, βάρους 986 κιλών και 600 γραμμαρίων, είχε ξεφορτωθεί στην Ελευσίνα, από το δεξαμενόπλοιο «NOOR -1», σημαίας Τόγκο, που θεωρείται ότι ανήκει στο καρτέλ και είχε τεθεί υπό παρακολούθηση.

Το πλοίο δεσμεύτηκε και κατασχέθηκε και στη συνέχεια συνελήφθησαν τα 10 μέλη του πληρώματος και άλλα τέσσερα άτομα που φέρονται ως στελέχη της ιδιοκτήτριας εταιρείας.

Ένας από τους συλληφθέντες, Έλληνας, φέρεται να συμμετείχε και στη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών που βρεθηκαν στη βίλα της Φιλοθέης και ήταν υπό διαρκή παρακολούθηση εδώ και καιρό από την ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Οι άλλοι 12 συλληφθέντες στην πλειονότητά τους είναι Τούρκοι υπήκοοι και οι 10 από αυτούς αποτελούν το πλήρωμα του δεξαμενόπλοιου.

Υπενθυμίζεται, ότι για την υπόθεση ήδη έχουν προφυλακιστεί τρεις Ελληνες, ανάμεσά τους ένας εφοπλιστής και πέντε Τούρκοι, οι οποίοι ξόδευαν τεράστια ποσά σε αγορές ειδών πολυτελείας, διέμεναν σε πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείων, ενώ αγόραζαν ακριβά αυτοκίνητα και κοσμήματα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Όλοι οι συλληφθέντες κατά τη χθεσινή επιχείρηση, κρατούνται στο κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά και αναμένεται αύριο να οδηγηθούν στην εισαγγελία Πειραιά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-6-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις