Logo

Στη φυλακή άλλοι τρεις κατηγορούμενοι για το καρτέλ ηρωίνης



 
 

noor one 26-6-2014Στη φυλακή οδηγούνται άλλοι τρεις κατηγορούμενοι για το καρτέλ της ηρωίνης, καθώς μετά τις απολογίες τους, την Τετάρτη, κρίθηκαν...

προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή Πειραιά και του αρμόδιου εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, μετά τις απολογίες τους προφυλακίστηκαν ο 32χρονος Έλληνας, ο 47χρονος Ιρανός και ο Ινδός-μέλος του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου «NOOR ONE», που μετέφερε την ποσότητα των 2 τόνων και 120 κιλών ηρωίνης στη χώρα μας.

Ο 32χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, ασκεί το επάγγελμα του τεχνίτη, κατά την απολογία του αρνήθηκε τόσο ότι είχε γνώση του φορτίου που φέρεται να μετέφερε, όσο και ότι είναι μέλος του κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών, αποδίδοντας την εμπλοκή του στην υπόθεση σε καθαρά τυχαία περιστατικά.

Ο 47χρονος Ιρανός, που κατά την αστυνομία έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση,  σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε κατά την απολογία του  ότι δεν γνώριζε το φορτίο που μετέφερε το πλοίο.

Μάλιστα, υποστήριξε πως όταν ρώτησε σχετικά του είπαν: «εσύ μην ανακατεύεσαι, αυτά που μεταφέρεις δεν είναι επικίνδυνα για τους ανθρώπους».

«Είχα ανάγκη τα χρήματα καθώς έχω τέσσερα παιδιά και είμαι πάμφτωχος» φέρεται να είπε στην απολογία του. 

Ο Ινδός, ο οποίος είναι μέλος του πληρώματος του πλοίου, ισχυριστηκε ότι δεν γνώριζε το φορτίο του πλοίου, λέγοντας πως του είχαν πει ότι το δεξαμενόπλοιο θα ερχόταν στην Ελλάδα για επισκευή.

Σημειώνεται, ότι τα πέντε μέλη του πληρώματος, ο Τούρκος υπήκοος με το Βελγικό διαβατήριο και η 53χρονη γυναίκα που φέρεται ως διαχειρίστρια της πλοιοκτήτριας εταιρείας αναμένεται να απολογηθούν την Πέμπτη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-6-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις