Logo

Προφυλακίστηκαν άλλοι 7 κατηγορούμενοι για το καρτέλ ηρωίνης



 
 

hrwinh 27-6-2014Προφυλακίστηκαν, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Πειραιά, άλλοι επτά κατηγορούμενοι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες...

σχετικές με την υπόθεση εντοπισμού της δεύτερης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, που μεταφέρθηκε με το δεξαμενόπλοιο «Noor one» στη χώρα μας και εντοπίστηκε σε άλλη επιχείρηση του λιμενικού στο Κορωπί σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες.

Συγκεκριμένα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και αρμόδιου εισαγγελέα προφυλακιστέοι κρίθηκαν τέσσερις ναύτες και ο 42χρονος πλοίαρχος του «Noor one», όλοι τους Ινδοί υπήκοοι, ένας 41χρονος Τούρκος υπήκοος με Βελγικό διαβατήριο και μία 53χρονη Ελληνίδα, η οποία φέρεται ως διαχειρίστρια του πλοίου.

Υπενθυμίζεται, ότι για την ίδια υπόθεση κρίθηκαν, την Τετάρτη, προφυλακιστέα άλλα επτά άτομα, μεταξύ των οποίων ένας 47χρονος Ιρανός που φέρεται να έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση και ένας 32χρονος αλουμινοκατασκευαστής.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη ολοκληρώθηκε η απάντληση των 18 τόνων λαθραίων καυσίμων από το πλοίο «Νoor One», ενώ αναμένεται να υπάρξει έλεγχος στα αμπάρια του πλοίου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλες ποσότητες ηρωίνης σε κρύπτες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-6-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Ολοκληρώνονται οι απολογίες των συλληφθέντων για το καράβι με την ηρωίνη


Τελευταίες Ειδήσεις