Logo

«Noor One»: Νέες έρευνες και νέα πρόσωπα στο κύκλωμα της ηρωίνης



 
 

noor one 28-6-2014Οι λιμενικοί αναμένεται να πραγματοποιήσουν νέες έρευνες στο «Noor One», καθώς θεωρούν ότι δεν έχει βρεθεί όλη η ποσότητα...

ηρωίνης που μετέφερε το δεξαμενόπλοιο το οποίο βρίσκεται αγκυροβολημένο στην Ελευσίνα.

Παράλληλα, οι έρευνες των διωκτικών και δικαστικών αρχών στρέφονται και σε άλλα πρόσωπα, πέραν των ήδη συλληφθέντων, τα οποία αναμένεται να διαβούν μέσα στις προσεχείς ημέρες το κατώφλι του ανακριτή Πειραιά που χειρίζεται την υπόθεση.

Πηγές ανέφεραν, ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ερευνηθούν σπιθαμή προς σπιθαμή όλοι οι χώροι του δεξαμενόπλοιου, καθώς στελέχη του λιμενικού δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κρύβεται και άλλη ποσότητα ηρωίνης πέρα από αυτή των άνω των δύο τόνων, που εντοπίστηκε σε αποθήκες στο Κορωπί και στη βίλα της Φιλοθέης. 

Υπενθυμίζεται, ότι για την υπόθεση έχουν μέχρι τώρα προφυλακιστεί 23 άτομα, ενώ μέσα στις προσεχείς ημέρες δεν αποκλείεται να καταθέσουν και άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Όπως έχει προκύψει από τις μέχρι τώρα έρευνες,  οι οποίες την πρώτη φορά ήταν σχετικές με υπόνοιες για λαθραία καύσιμα, η μεταφορά της ηρωίνης από την Ελευσίνα στις δύο αποθήκες στο Κορωπί και στη βίλα στη Φιλοθέη γινόταν πάντα νυχτερινές ώρες. Μάλιστα, για να μην γίνονται αντιληπτές οι μεταφορές είχε νοικιαστεί μικρή αποθήκη σε χώρο κοντά στο πλοίο.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το φορτίο έφυγε από συγκεκριμένο σημείο σε τρεις δόσεις με διαφορετικούς τρόπους και με διαφορετικά οχήματα και φορτηγά, ενώ ο πρώτος έλεγχος στο πλοίο έγινε για λαθραίο καύσιμο.

Πηγές ανέφεραν ότι από το «Noor One» κάποια σωστικά μέσα του πλοίου, φουσκωτά μπαλόνια, μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο προκειμένου να ελεγχθούν με ειδικές ακτίνες Χ.

Ωστόσο, από τη μέχρι τώρα εξέταση των συγκεκριμένων αντικειμένων δεν έχουν βρεθεί ναρκωτικά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-6-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις