Logo

Αναζητείται ναυτιλιακός πράκτορας για το πλοίο της ηρωίνης «Noor One»



 
 

noor one 2-7-2014Ένταλμα σύλληψης αναμένεται να εκδοθεί από τις Ελληνικές ανακριτικές αρχές, στο πλαίσιο των ερευνών οι οποίες διεξάγονται για...

το καρτέλ των ναρκωτικών που μετέφερε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης με το πλοίο «NOOR ONE», σε βάρος μυστηριώδη πρώην πλοιάρχου, του «Κάπτεν Τζ...».

Ο πρώην καπετάνιος, ο οποίος τώρα δραστηριοποιείται ως ναυτιλιακός πράκτορας στην Κύπρο και κινείται μεταξύ του νησιού της Αφροδίτης και του Ντουμπάι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Ελληνικών λιμενικών αρχών και των Αμερικανών ομοσπονδιακών πρακτόρων, που τον έχουν θέσει στο... μικροσκόπιό τους.

Ο «Κάπτεν Τζ...», φέρεται, ότι ήταν το πρόσωπο που είχε ενημερώσει τον Ινδό πλοίαρχο του «NOOR ONE», ότι επρόκειτο να φορτώσει «δικά του» πράγματα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Espresso" το ρόλο του συγκεκριμένου ατόμου, το οποίο στο παρελθόν ήταν καπετάνιος σε ποντοπόρα πλοία και τώρα ναυτιλιακός πράκτορας με έδρα την Κύπρο, φαίνεται να «ξεκλείδωσε» ο Ινδός πλοίαρχος του «NOOR ONE» στην κατάθεση που έδωσε στους λιμενικούς.

Ο Ινδός πλοίαρχος ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του, ότι ο μυστηριώδης «κάπτεν Τζ...», τον κάλεσε στο δορυφορικό τηλέφωνό του και του είπε για τη λάντζα που θα πλησίαζε το δεξαμενόπλοιο ανοιχτά της θάλασσας του Ομάν: «Θα φορτώσουν κάποια πράγματα στο βαπόρι που είναι δικά μου και θα στείλω άνθρωπο να τα παραλάβει στον τελικό προορισμό σου».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι μεσοπέλαγα ο ίδιος άνθρωπος άλλαξε το δρομολόγιο του καραβιού και του είπε να κατευθυνθεί προς τη διώρυγα του Σουέζ με τελικό προορισμό την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Ελευσίνα.

Όσα έχει καταθέσει ο Ινδός αναλύονται από τις αρχές προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως ο ρόλος που ίσως έχει παίξει στη μεταφορά της ηρωίνης ο μυστηριώδης «κάπτεν τζ...».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-7-2014 από directNEWS.gr πηγή: ΑΜΠΕ


Τελευταίες Ειδήσεις