Logo

Θυσία στον Αλλάχ η σφαγή 4χρονης στο Λονδίνο;



 
 

paidoktonos_18-12-2010Σύγχρονη «Μήδεια» στο Λονδίνο κατακρεούργησε την  4χρονη κόρη της και σκόρπισε τα κομμάτια της! Όχι για να εκδικηθεί το σύζυγό της, που ήταν το κίνητρο της κόρης του βασιλιά της μυθικής Κολχίδας Αιήτη, αλλά - όπως υποστηρίζει η βρετανική αστυνομία - για να δοξάσει το όνομα του Αλλάχ!

Δράστης του φριχτού εγκλήματος είναι μια 35χρονη μητέρα που διαμένει στο Κλάπτον του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς  η 35χρονη καθόταν στην κουζίνα της και άκουγε από το MP3 στίχους του Κορανίου, τους οποίους ταυτόχρονα απήγγειλε,ενώ δίπλα της στεκόταν η κόρη της ηλικίας μόλις 4 ετών.

 Κατά την αστυνομία, η γυναίκα φέρεται  να εκστασιάσθηκε από τους θρησκευτικούς στίχους σε τέτοιο βαθμό, ώστε  αποφάσισε να θυσιάσει το κοριτσάκι της «Ξαφνικά στις 3 το μεσημέρι , κι ενώ τάιζα την κόρη μου, άκουσα ένα τρομακτικό ουρλιαχτό. Είναι τόσο σοκαριστικό», είπε καταθέτοντας στην αστυνομία για το περιστατικό  ένας γείτονας της παιδοκτόνου.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, το σκηνικό της φρίκης αντίκρισε πρώτος όταν επέστρεψε από τη δουλειά του ο πατέρας της 4χρονης, ο οποίος ανοίγοντας την πόρτα του διαμερίσματός του αντιλήφθηκε ότι η οικογενειακή εστία είχε μετατραπεί σε σφαγείο.

Ο σύζυγος, άναυδος από το σοκ, είδε τη γυναίκα του να στέκεται μπροστά του κρατώντας στα χέρια της το όπλο του εγκλήματος, ένα αιματοβαμμένο μαχαίρι και στα δωμάτια του διαμερίσματος, διασκορπισμένα, την καρδιά και πολλά από τα όργανα της 4χρονης.

Χωρίς να χάσει στιγμή ο πατέρας κάλεσε την άμεση δράση και ασθενοφόρο, ωστόσο για τη μικρή δεν υπήρχε πια καμία ελπίδα.

Από τις πρώτες έρευνες προέκυψε ότι η 35χρονη, που έχει άλλες δύο κόρες οι οποίες βρίσκονται στην εφηβεία, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 4χρονη, ξεριζώνοντας την καρδιά και άλλα βασικά όργανά της, προκειμένου να τα προσφέρει ως θυσία στον Αλλάχ.

Σημειώνεται, ότι η δράστης έχει μεταφερθεί σε ειδική κλινική.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-12-2010 από directNEWS.gr 




Τελευταίες Ειδήσεις